Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: beba sisa samo dok samo ide...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Čestitam, znači sve je u najboljem redu!
    Jedino se moram složiti sa *meri*, to je verovatno takav karakter ( i tek ste na početku zabave ).
    Ako nastavi u istom stilu, pripremi se da će dojenje uvek biti samo pod njenim uslovima (za koje ćeš ti naravno morati da budeš i vidovita ), i da će je i najmanja tvoja nervoza ili čak neko tebi nevidljivo odstupanje u rutini odbijati od jela, makar bila gladna.
    Mom je ostala trajno probirljivost u ishrani, mada niko to po njegovim merama ne bi pogodio .

Sa dobre strane, moj sin je dugo i čvrsto spavao, imala sam puuuno više vremena za sebe i druge nego sa prvim detetom, bio je vrlo strpljiva i samodovoljna beba -recimo, on je mrzeo preterano nošenje na rukama i padao je u san istog trena kada se spusti u krevet i ostavi na miru-što je meni bio za ne poverovati nakon ćerke koja je spavala samo dok sam ja hodala....

lady.x avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    Čestitam, znači sve je u najboljem redu!
    Ako nastavi u istom stilu, pripremi se da će dojenje uvek biti samo pod njenim uslovima (za koje ćeš ti naravno morati da budeš i vidovita ), i da će je i najmanja tvoja nervoza ili čak neko tebi nevidljivo odstupanje u rutini odbijati od jela, makar bila gladna.

Sa dobre strane, moj sin je dugo i čvrsto spavao, imala sam puuuno više vremena za sebe i druge nego sa prvim detetom, bio je vrlo strpljiva i samodovoljna beba -recimo, on je mrzeo preterano nošenje na rukama i padao je u san istog trena kada se spusti u krevet i ostavi na miru-što je meni bio za ne poverovati nakon ćerke koja je spavala samo dok sam ja hodala....
    Ovo sam vec iskusila - ako ne das kako ona hoce, bice gladna. A bas je tesko kad vidis da je gladna, a nikako da joj ubodes caku, a ona vristi kao da je deru...

A spava dobro nocu (kako ne bi, preko dana se izmori itekako). Budi se da sisa, ali vidim da pravi razliku noc/dan.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •