Pokazuje rezultate 1 do 50 od 163

Tema: Je li "princeza" pozitivan role model?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

uf,meni ta princeza ima izrazito negativnu konotaciju...ja sam moju N cijelo vrijeme doživljavala (i doživljavam) kao tipo sportivo, spretna je, vozi bicku,role i proplivala je ...kad je usporedim sa vršnjakinjama s kojima se nekad druži,nije nimalo "ženskasta"...

ja sam lady imala isti djir/fazon ali mi je vrtić sve pokvario...došli smo do toga da vrišti i ne želi nositi ništa nego haljine jer su je tete s vrata dočekivale sa :joooj kako si lijeeeeepa,ko princeeeza kad bi joj ponekad obukla haljinu..pa bi curicama lakirale nokte,ja sam zabranila da to mojoj rade..sve te rodne razlike i njeni komentari: to je za muške i to je za ženske su se pojavili nakon što je pošla u vrtić...pa odjednom pitanja: mama,zašto ja ne nosim haljine,ali nisam lijepa ako ne obučem haljinu (aaaaaa)....pa objašnjavaj da je bitno kako se ponašaš a ne što nosiš itd....

u none se kindjuri,kupi njen nakit i razvlači ga po kući ( ne znam zašto moj ne uzima a na dohvat ruke joj je,ima bit da none isto malo potiče to ženskastije ponašanje) ,sutra će za rodjendan od nje dobit krunu i rozu tu-tu kotulicu (onu baletansku)....
    ja joj nisam kupila nijednu lutku,igramo se sa kreativnim igračkama,crtamo ,bojamo a priče za laku noć za glavne junake uglavnom imaju razne životinje, od tih raznih dama u nevolji ni traga....
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 08.08.2015. at 16:33

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •