I ja sam skužila da ne treba dramiti.

...od rođenja sam je odijevala u sve boje (uz potiskivanje ružičaste), opskrbljivala raznoraznim igračkama (od bagera do lutaka), slikovnicama itd. Bajke sam prepričavala u oba roda, pazila na poruke... Išla je (ide) na sportsku, ima se potpuno pravo sprljati, odjeća nije issue, ja nisam štikla-kostim mama. Dakle, nadala sam se da neće biti u princeza filmu

I onda od frendice naslijedimo hrpu princeza haljina i ova poludi. I svi koji nam dođu u goste, uključujući i njenog najboljeg prijatelja. Igra presvlačenja bila je hit. I sad je to baš rijetko opere jer se zguštala. Ali ostala je u princeza filmu, nije ostjetljiva na dnevnu garderobu, ali uvijek je za nešto "što se vrti". Kad sam je pitala zašto toliko voli princeze i što misli da one rade, ozbljno me pogledala i rekla "pa vrte se". Halo, mama.
Sad je krenula na plesnu i tamo se vrti
Ne dramim jer od vrćenja ima i koristi (po Rajoviću, lol).
I sad je i filmu da će kad naraste biti Elza, jedino ne bi htjela ostati bez roditelja pa je malo u frci.

Uglavnom, mislim da ih treba pustiti da odrade faze i sami izađu iz njih bogatiji za iskustvo još jedne faze. Biti kao drugi trebaš isprobati hrpu puta kako bi shvatila da to (ne) želiš i zašto.