-
Podrigivanje
Nisam pronasla temu, ako je ima negdje ispricavam se...
Mi imamo malih problema sa zacaranim krugom podrigivanja. Naime ona je dosta prozdrljiva i bas se zaleti na cici i vec nakon 10-15min prestaje gutanje i samo se natezemo, tu je dizemo na podrigivanje ali se dogode dvije stvari:
1. Nece podrignut, onda ju se nosa i nosa i nosa i lupka i to traje vjecno (bez obzira koliko ja bakama govorila da to ne rade i bezuspjesno vikala da je jos vrate na sisu bez obzira sto nije podrignula) i samo se iskomira i zaspe, i ne posisa drugi put jer spava i mislim da u cijeloj prici ostane gladna
2. Razbudi se, podrigne, vratimo je na cicu, opet ju dignemo podrignut, opet se razbudi, trazi cicu... i tako u krug zna bit i po 2h dojenja i podrigivanja
Rijetko se dogodi da lijepo odmah podrigne, posisa jos malo pa u miru zaspe...
Patronaza nam je rekla obavezno ju dic podrignut svaki put, pa to i radimo ali bas nam to zadaje muka jer zbog grceva nekad ne uspije odspavat koliko bi trebala a kad zaspe na cici bude mi zao mucit ju i dizat i budit da podrigne (iako logicno da mora da ne bi bilo grceva...) i tako opet u krug...
Eto voljela bi cuti iskustva kako je to kod vas i savjete za pomoc (ili je to normalno?)
Posljednje uređivanje od ivana.sky : 08.08.2015. at 22:49
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma