Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Podrigivanje

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno Podrigivanje

Nisam pronasla temu, ako je ima negdje ispricavam se...
    Mi imamo malih problema sa zacaranim krugom podrigivanja. Naime ona je dosta prozdrljiva i bas se zaleti na cici i vec nakon 10-15min prestaje gutanje i samo se natezemo, tu je dizemo na podrigivanje ali se dogode dvije stvari:
    1. Nece podrignut, onda ju se nosa i nosa i nosa i lupka i to traje vjecno (bez obzira koliko ja bakama govorila da to ne rade i bezuspjesno vikala da je jos vrate na sisu bez obzira sto nije podrignula) i samo se iskomira i zaspe, i ne posisa drugi put jer spava i mislim da u cijeloj prici ostane gladna
    2. Razbudi se, podrigne, vratimo je na cicu, opet ju dignemo podrignut, opet se razbudi, trazi cicu... i tako u krug zna bit i po 2h dojenja i podrigivanja

Rijetko se dogodi da lijepo odmah podrigne, posisa jos malo pa u miru zaspe...

Patronaza nam je rekla obavezno ju dic podrignut svaki put, pa to i radimo ali bas nam to zadaje muka jer zbog grceva nekad ne uspije odspavat koliko bi trebala a kad zaspe na cici bude mi zao mucit ju i dizat i budit da podrigne (iako logicno da mora da ne bi bilo grceva...) i tako opet u krug...

Eto voljela bi cuti iskustva kako je to kod vas i savjete za pomoc (ili je to normalno?)
    Posljednje uređivanje od ivana.sky : 08.08.2015. at 22:49

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •