Stranica 6 od 9 PrviPrvi ... 45678 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 414

Tema: Odbrojavanje 8/2015 by Ives000

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Jutro, cure....

Sinoć bila noćna, sad se tek kavica pije.

Mami, nadam se da će tegobe uskoro proći.

Ives, Lady, tako mi vas je lijepo čitati

bellz, dobrodošla!

I kako to već biva, jučer sam doživjela napad plača i to, zamislite, kod doktorice opće prakse. Došla po uputnice za štitnjaču, objašnjavam sestri da sam imala spontani, ona me šalje ginu, ja objašnjavam da me gin šalje njima jer nisam više trudna i tu je krenulo....ušla sam u ordinaciju ridajući, doktorica me par minuta pustila da plačem, uzela moje papire, skužila što je... Bože, stvarno se nisam nadala da me može toliko nekontrolirano skršiti... Sva sreća da je žena super, pa me pustila da izbacim sve iz sebe. Eto, tako je prošao moj prvi emotivni slom

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Draga Tanita nije to ništa neobicno, iako ti zelim sto manje takvih epizoda u buducnosti, necu te lagati da se nece ponoviti...
    Evo ja sam koji dan prije imala vrlo slicnu situaciju pred sestrom na zamjeni jer sam trazeci neke uputnice morala elaborirati sto se sve dogodilo, a bila sam jako nervozna pred pregled...i ono, u polu jecaju nesto sam nabola o spontanom...
    Dode, prode...nekad se dobro isplakati, nekad se boris s tim manje, nekad vise...ali oslobodis se na ovaj ili onaj nacin, ne brini...bit ces dobro

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Da, bila sam svjesna da će se ovo kad-tad dogoditi, ali me opet iznenadilo Čak nisam bila ni tužna, ništa, samo sam valjda trebala to izbaciti iz sebe.

Ja si oduvijek maštam da mi dizajner uredi stan jel' sam totalni tuplek oko detalja; prekrasni su mi kod drugih, ali sama nemam smisla za to. Pa, ak ti bude dosadno, pošaljem ti slike stana da se zabavljaš

Tayla se nije još javila?

Svim ljubičicama želim dva čvrsta roza bloka!

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Bellz, baš mi je drago da si nam se odlučila pridružiti. Bit će ti lijepo s curkama..evo ja se već tri mjeseca ne mogu odlijepit a da ti pravo kažem niti kanim. Tu mi je ekipa
    Ja sam ti isto PCOS-ovka znam koju muku mučiš, ako ti je sa suprugom sve ok, onda nemaš brige. Ovo što nemaš ovulacije nije neka prepreka, jer se može i to izregulirati i stimulirati.(Hvala Bogu da je medicina uznapredovala).Eto želim ti da budeš što kraće na listi

Tanita neka si ti to izbacila iz sebe. Čovjek se puno lakše osjeća kada se isplače. Jako ali JAKO se veselim tvom plusiću budućem i želim da ti se dogodi što prije.

Curke evo vam malo prašinice da vas podigne i da vam pomogne.. ♡°•○●☆°•○●☆°•○●☆°• ○●☆°•●☆♡

Di su nam ostale curke..???Kristinica,Romeo, Anka,zenii,petti,wanna,xavii,šiškica,mamiza,tayl a??????

bellz87 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Tanita zao mi je da si morala proci kroz to sto si prosla. Dobro se isplakati je nasa terapija, i nemoj da ti bude neugodno zbog toga, bez obzira gdje te uhvati. Oni koji znaju u cemu je stvar nece zamjeriti, oni koji zamjere,nisu ni bitni.

Ives hvala na bodrenju, to pomaze puno! And it warms my little heart! Molim te da ni ne odes nigdje bez obzira koliko loptasta bila. Svaki dan obecam sama sebi da se necu brinuti oko ovulacija vise nego sto je normalno,onda sjednem i pregledavam sve opk stapice od ovog mj da mi nije promaknuo neki pozitivni

Svima hvala na dobrodoslici, stvarno se osjecam kao da sam doma. Svima zelim BFP!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    LISTA ZA : 28.8.2015. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(NE)ČEKALICE:

ladyB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~38.dc
    II

tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32.dc
    anka91~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32.dc
    xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31.dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc

petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~26dc

ODBROJAVALICE:

Tanita 14 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
    wannahavenoah ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
    zenii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
    mamiza ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc

mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~12. dc
    romeo85 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
    kristinica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Ola komadi!
    Nadam se da je s listom sve ok jet sam s mobitela stavljala.
    Meni je noćas opet buknula alergija, tako da sam jutros opet bila na infuziji, ako se ponovi idem u bolnicu.

kristinica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Bellz dobro nam došla ! Naša kuća je i tvoja kuća ( što bi rekli mafijaši
    Moja prehlada je danas nešta bolje... Idem za vikend kod kolegice pa me najvjerovatnije neće biti na forumu.
    Držite mi se svi, ono što nas ne ubije to će nas ojačati Pusa svima

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Jao Mami baše te primilo gadno...

bellz87 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

grazie kristinica udrit treba prehladu vikendom s frendicom! Drzi se!
    Mami i ti se nedaj! Saljem anti antialergene vibre ~~~~~~~~~

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Bellz... ma nema ti tu više veze jel se brineš ili ne. Bilo bi dobro kad se ne bi puno sekirala oko toga ..ali teško je. Pogotovo kad znaš da imaš prepreku na putu. Joj a najviše su mi išle na živce one priče tipa.. kad se najbolje opustiš onda se bude dogodilo.. je' kak da ne!!! MM i ja bili opušteni 5 godina pa mi tek poslije ustanovili PCOS.. i anovul.cikluse. Nekak sam naglo prestala bit opuštena i počela se zanimat za problem i eto me NAPOKON tu gdje jesam! Normalno je da smo nestrpljivi svi na tom putu i nemožeš biti smiren i opušten..tko god tvrdi suprotno ( ne vjerujem mu ni pod razno). Jesi bila na kakvim pretragama?? A muž??

Kristinice, lijep provod

Mami, bome te čopilo ha? Drži se.

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

bellz, dobrodošla u veselo društvance
    uzimaš li neku terapiju za pcos?

tayla, neka si to izbacila iz sebe.
    ponekad u glavi budeš ok, ali srce signalizira drugačije.

mami, jel ti alergija na ambroziju ili nešto drugo?

ladyb, ti sad čekaš pregled za srculence? (opet ja s pitanjima )

baš mi je domaća atmosfera na ovom topicu, nadam se da ne smetam sa svojim upadicama

bellz87 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Ives upravo TO! Stalno neki netrazeni savijeti o nezivciranju: "Nemas brige, samo nemoj previse misliti na to!", "Samo pusti, sve ce doci na svoje!", "Zaboravi na sve i opusti se!" i meni omiljeni "Eto opet nisi trudna zato sto si previse mislila o svemu!"
    Ja sam obavila sve pretrage, svi hormoni uredni osim AMH koji je 64 (ocekivano uz pcos) i naravno uvz biserni jajnici. Muzpuz nije jos obavio plivačogram, ali i to ce uskoro biti obavljeno.

melange hvala ti na dobrodoslici! jako je lijepo infiltrirati se u ovakvu skupinu hrabrih i snaznih zena. Nikakvu th ne uzimam, jedina preporucena su bile kontracepcijske pilule ali naravno to bi bilo kontraproduktivno. Upravo sam zavrsila sa svim pretragama pa sad jos moram uhvatiti svoju ginicku koja se vraca s GO sl tjd da vidimo koji je plan borbe. Mislila sam mozda probati s cajem od vrkute? Sto mislite? Jos nesto sto bih trebala probati?
    Od ostalih cuda pocela sam s fertilityfriend grafovima i mjerenjem BT uz OPK.

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Melange znam tocno o cemu pricas jer sam ja presla u Strahove vec jednom prilikom i bez obzira stalno sam visila ko Mujo ovdje na odbrojavanju
    Na strahovima uvijek malo previse strahova ali s druge strane cure su uvijek odlican izvor informacija i iskustava tako da ih rado pratim

A ja se i dalje ne dam odavde ko ni Ives, a vidis i da je Zuzy isto stalno s nama,i kad je presla na drugi PF Odbrojavanja, ma i Ribica i cijela bivsa lista

Je cekam srce...da ti na kraju odg na pitanje

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

bellz držim da mužev plivačogram bude odličan i da vam doktorica smisli dobru strategiju za napad
    Neka te "biseri" na jajnicima ne plaše jer ja sam uz pomoć klomifena i uz pratnju svog doktora i njima stala na kraj i pošteno razbudila svoje jajnike rezultat svega je bila ovulacija koja nam je donjela || na testiću ...
    A dijagnosticiran mi je teški PCOS na oba jajnika sa svim mogučim simptomima i popratnim pojavama!!! Kad je Bog na tvojoj strani onda je sve moguće. Samo treba vjerovati i biti uporan i pozitivan (nekad čak i sam svoj doktor) ali vjeruj mi isplati se. Kad znaš što želiš i u što vjeruješ onda je i svemir na tvojoj strani. Sretno draga.

melange neka si ti s nama tu. Što nas je više, to nam je bolje.
    Posljednje uređivanje od Ives000 : 28.08.2015. at 20:43

zola avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Drage cure, evo i ja bih se rado pridružila vašem kružoku. Kao što sam napisala na upoznavanju, nekako je došlo vrijeme da se i naša mala obitelj poveća za jednog beba člana Iako nam se ta ideja već duže motala po glavi, uvijek je nešto drugo stajalo na putu. Druge stvari su polako sjele na svoje mjesto (posao, stan...) a mi odlučili biti od akcije

Svim odbrojavalicama i (ne)čekalicama želim što skoriji +, ostalima koji su već došli do tog cilja želim što bezbrižniju trudnoću!

xavii avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Ja sam tu, pratim vas al nemam sto pametno za pisati. Cekam M pa cemo onda vidjeti sto dalje..

xavii avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Mami pisi 1dc..

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Jutro curke..
    Xavii

meni je krenulo jutros prilično emotivno dobro bi mi došao razgovor

Pukla sam ko kokica jer su mi moji donjeli umjesto bureka s mesom koji sam čekala kao zadnji spas , burek sa sirom koji ne podnosim u zadnje vrjeme
    Lijepo sam im se zahvalila i rasplakala kao da mi je 5 godina.. kad su me zabezeknuto pogledali..kroz suze sam projecala : "Ali ja sam htjela sa mesom" ..ajme strke onda.. mami krivo što plačem pa se i ona nasekirala tata sav nemiran kopa po frižideru i vadi neke hrenovke u zamjenu za burek..ja i dalje cvilim ko razmaženi drek..i eto ti problema u sekudni..sva sreća da mm nema doma jer je otišao na teren.

Ovo je drugi put da sam dušu isplakala radi hrane. I sve ne mogu vjervat da mi se to događa. **bem ti burek s mesom i što mi učini!!!!
    Onda sam si od muke išla skuhati te hrenovke koje su više jele mene nego ja njih pa sam ih lijepo dala svom psu.. bar me on sad voli ak ništ drugo.
    Da mi je netko to rekao da ću takva bit..ne bi mu vjerovala !!!

xavii avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Ives shvacam te, ipak se radi o bureku.. hahah sve su to cari trudnoce
    Posljednje uređivanje od xavii : 29.08.2015. at 10:22

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

ufff baš sam sad osjetljiva, sam bi cvilila i plakala. Nisam normalna. sva sreća pa imam vas koje me razumijete.

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Citiraj zola prvotno napisa Vidi poruku
    Drage cure, evo i ja bih se rado pridružila vašem kružoku. Kao što sam napisala na upoznavanju, nekako je došlo vrijeme da se i naša mala obitelj poveća za jednog beba člana Iako nam se ta ideja već duže motala po glavi, uvijek je nešto drugo stajalo na putu. Druge stvari su polako sjele na svoje mjesto (posao, stan...) a mi odlučili biti od akcije

Svim odbrojavalicama i (ne)čekalicama želim što skoriji +, ostalima koji su već došli do tog cilja želim što bezbrižniju trudnoću!
    Draga Zola, dobro nam došla.. nadam se da ćete brzo uspijeti ostvariti svoju želju. Ako želiš na listu s ostalim djevojkama samo napiši koji ti dan ciklusa(DC) i naša mami te bude dodala na listu

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ives, to je kao u onoj reklami "a nije bilo jabuke?", samo uz suze.
    ja sam jednom dignula nos nakon što je muž u 20:40 trčao do lidla po one njihove kajzerice i paštetu,
    a vratio se s kruhom. ali ja sam baš htjela kajzerice i onda litanija, kako ću ja sad preživjeti do ujutro.
    ako mi tad nije spičio one konzerve u glavu, neće nikad
    to su bile epizode s početka trudnoće kad sam u mučninama jela samo određenu hranu, daleke uspomene eh.

nego, što si na kraju jela?

zola, dobro došla! koliko godina imate ti i muž?

xavii, kud je nesretnica baš u subotu došla hug veliki.

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Mam mi je lakše kad vidim da nisam jedina.
    Eto ja pojela dvije banane i sad za ručak ću pojest ribu.. ali moje srce je još uvijek sa burekom s mesom!!!!

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Hahaha ives bas si me nasmijala. To je očito normalno. . . Ja sam neki dan rekla MD ajde pliz pometi kuću, a on kaže evo za 5min da vidim progronozu a ja gotova -počela cmizdrit ko blesava, a njemu nista jasno.. Pa sta ti je? Ma moraš odmah buhuhuhu.. I tako to..

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

A ja mislila ja jedina !!!
    Jadni nasi muzevi i uza familija s nasim hormonima.. srecom pa traje samo 9mj. I jos mozda godinu dana poslije trudnoce.. oni tvrdjih zivaca to podnesu sam tak!!
    Jedno sam sigirna...sutra sam vec u pol 6 ujutro u pekari i stojim prva u redu za burek s mesom..nek' mi sam probaju onda reci da ga nemaju!!!!!
    Posljednje uređivanje od Ives000 : 29.08.2015. at 14:35

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ives fakat si burek fan

Zola dobrodosla

Ja spavam spavam i spavam..jedva tipkam koliko mi se citav dan spava

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

32 dc a nista se nedogada apsolutno nikakvi simptomi., cekam jos 8 dana posto mi ciklusi traju 40 pa do tada ce valjda biti nekog pomaka

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Lady, ma ja sam luđakinja a ne fan!!! Tak reagirat zbog najobičnijeg bureka s mesom!!??
    ( lažem.. nije običan, motan je..sočan..kora se radpada pod nepcem, a meso je fino začinjeno i pikantno...) joooj sad mi se opet jede!!

Anka, koji su ti planovi za dalje??

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Uputnica ceka u ladici 2.do 5.dan ciklusa cu ici vadit hormone onda 21 opet. Sad samo cekam da dode M. Danas su me probudili uzasni grcevi al ne oni klasicni ko pred M nego u cijelom stomaku a drugi simptoma nista a danas 33 dan obicno mi cice u to vrijeme nabujaju

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~
    LISTA ZA : 30.8.2015.

~~~~~~~~~~~~~~~

(NE)ČEKALICE:

ladyB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~40.dc
    II

tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34.dc
    anka91~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34.dc

šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc

petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~28dc
    Tanita 14 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc

ODBROJAVALICE:

wannahavenoah ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    16.dc

zenii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
    mamiza ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc

mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~14. dc
    romeo85 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
    kristinica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
    xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~2 .dc

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutro, kavica ako netko nije popio.

Curke oprostite zog liste jučer, nisam mogla na laptop, probalapreko moba pa nešto zbrćkala i onda nikako ispraviti, pa sam odustaa.
    Nadam se da ste dobro.

Ja više manje ok, još mi se povremeno javi osip ali je ok.

Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Bellz dobrofpš

Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Oprostite, mobitel mr zeza.

Bellz dobrodošla i još prije otišla na onaj drugi forum.
    Mami jesi bolje?
    Tanita, nadam se da će te plus razveseliti i da će sljedeće suze biti od radosti.

Mi fm

Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Mi smo večeras u akciji

Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Ives kad sam bila trudna sa svojom curicom, samo sam burek s mesom jela i pomfrit

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Anka.. ajde super. Riješi si to. Držim fige da sve bude dobro.

Mami...hvala za kavicu. Budem mi dobro došla blaga s mlijekom
    Kako si nam ti?Jel se alergija smirila?

Mamiza... evo ti malo prašinice za bolji uspjeh..i naravno "think pink" °•○●♡☆°•○●♡☆°•○♡☆

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

pišite sutra 2dc.

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Drage moje ja se javljam iz bolnickog kreveta. Danas sam pisala kako me boli stomak i kad nisam mogla vise izdrzati odem na hitnu i zavrsim u krevetu sa upalom sljepog crijeva. A jos sam bila puna nade da su grcevi mozda znak da se bebac uhvatio. I opet pade sve u vodu

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Anka šaljem malo podrške i samo pozitivno!

Lady kako si? Kakva je situacija?

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

O Anka,draga. Baš mi je žao što ti se to dogodilo. Sva sreća da si otišla na hitnu. Jesi operirana??? Drži se mila.

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Nisam operirana na infuziji sam i primam antibiotike nadam se da necu morat pod noz

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Uf..jadna ti , kak te ščepalo..želim ti brz oporavak. Sretno.

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Anka drzi se znam kako je imala sam upalu bubrega i to mi je fakat bilo grozno..

Ives dobro sam iako me tp cekanke ubija.. Prvi uvz je bio toliko rano da nista nisam no vidjela a do iduceg (za tjedan dana) cu prosvikati..
    Pokusavam se okupirati..
    Posljednje uređivanje od LadyB : 31.08.2015. at 15:28

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Znam kako ti je. Tako sam i ja išla pre rano pa sam skoro posjedila od muke... ni sad mi nije bolje..kontrolu tek imam 14.09 pa pobudalit ću do tad !!! Eh ta nestrpljivost.

kristinica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Nove curke, dobro nam dosle !
    Kod mene ništa novo. Još malo pa krece "akcija".
    Anka, drži se ..

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Ives000 prvotno napisa Vidi poruku
    Znam kako ti je. Tako seam i ja išla pre rano pa sam skoro posjedila od muke... ni sad mi nije bolje..kontrolu tek imam 14.09 pa pobudalit ću do tad !!! Eh ta nestrpljivost.
    Cekaj, s koliko si ti isla i sto je bilo na uvz vidljivo?

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Ja sam išla sa 5+3 i vidjela se samo gestacijska..
    tek sa 6+5 mi se vidjela žum. I plod. Samo hrabro. Znam kako ti je

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Ives000 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam išla sa 5+3 i vidjela se samo gestacijska..
    tek sa 6+5 mi se vidjela žum. I plod. Samo hrabro. Znam kako ti je
    A da znam kak je to, meni su sa 5+6 samo gestacijsku, a to ti sve isto zavisi o ovulaciji ak je kasnija ko meni oko 17dc onda se sve malo pomjeri i ubije te u pojam..
    Nije da me ne brine i uvz koji me ceka sa 7t jer doslovno mi nis nisu vidjeli prvi put..ma bjezi jedem se vec ziva naravno..

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Meni je ovulacija bila 17dc. Zato se sve nekako kasnije vidjelo.
    Ja sad opet strahove..da li je sve u redu.. to čekanje me izluđuje. A nismo jedine. Svima je tako. samo što se neke lakše nose sa strahom.

Stranica 6 od 9 PrviPrvi ... 45678 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •