Jutro, cure....
Sinoć bila noćna, sad se tek kavica pije.
Mami, nadam se da će tegobe uskoro proći.
Ives, Lady, tako mi vas je lijepo čitati
bellz, dobrodošla!
I kako to već biva, jučer sam doživjela napad plača i to, zamislite, kod doktorice opće prakse. Došla po uputnice za štitnjaču, objašnjavam sestri da sam imala spontani, ona me šalje ginu, ja objašnjavam da me gin šalje njima jer nisam više trudna i tu je krenulo....ušla sam u ordinaciju ridajući, doktorica me par minuta pustila da plačem, uzela moje papire, skužila što je... Bože, stvarno se nisam nadala da me može toliko nekontrolirano skršiti... Sva sreća da je žena super, pa me pustila da izbacim sve iz sebe. Eto, tako je prošao moj prvi emotivni slom![]()

Odgovori s citatom
nije to ništa neobicno, iako ti zelim sto manje takvih epizoda u buducnosti, necu te lagati da se nece ponoviti...
Bit će ti lijepo s curkama..evo ja se već tri mjeseca ne mogu odlijepit a da ti pravo kažem niti kanim. Tu mi je ekipa

neka si ti to izbacila iz sebe. Čovjek se puno lakše osjeća kada se isplače. Jako ali JAKO se veselim tvom plusiću budućem i želim da ti se dogodi što prije.
Svaki dan obecam sama sebi da se necu brinuti oko ovulacija vise nego sto je normalno,onda sjednem i pregledavam sve opk stapice od ovog mj da mi nije promaknuo neki pozitivni 

Pusa svima
)

jako je lijepo infiltrirati se u ovakvu skupinu hrabrih i snaznih zena. Nikakvu th ne uzimam, jedina preporucena su bile kontracepcijske pilule ali naravno to bi bilo kontraproduktivno. Upravo sam zavrsila sa svim pretragama pa sad jos moram uhvatiti svoju ginicku koja se vraca s GO sl tjd da vidimo koji je plan borbe. Mislila sam mozda probati s cajem od vrkute? Sto mislite? Jos nesto sto bih trebala probati?
da mužev plivačogram bude odličan i da vam doktorica smisli dobru strategiju za napad
rezultat svega je bila ovulacija koja nam je donjela || na testiću ...
dobro bi mi došao razgovor
..ajme strke onda.. mami krivo što plačem pa se i ona nasekirala tata sav nemiran kopa po frižideru i vadi neke hrenovke u zamjenu za burek..ja i dalje cvilim ko razmaženi drek..i eto ti problema u sekudni..sva sreća da mm nema doma jer je otišao na teren.
sva sreća pa imam vas koje me razumijete. 
nadam se da ćete brzo uspijeti ostvariti svoju želju. Ako želiš na listu s ostalim djevojkama samo napiši koji ti dan ciklusa(DC) i naša mami te bude dodala na listu 
hug veliki.