-
što kupiti za rođendan???
Bok svima. Ovako, bliži se rođendan curici koja je prijevremeno rođena. Sad će 5 godina, hoda samostalno odnedavno, ali znam da ima dosta problema s cirkulacijom, ne može dugo zadržati fokus. Ni ne znam puno o njoj i njenim problemima, ali kupovat ćemo poklon i ja bih joj voljela kupiti nešto zabavno, a što bi joj možda moglo i koristiti. da ne kupim baš neku bedastoću. kinetički pijesak mi se čini dobra ideja. Dajte, molim vas ideje, ako imate iskustva.
-
Pitaj roditelje - teško je kod takvog djeteta napamet nešto odabrati... Čak će i roditelji često zatražiti savjet stručnjaka - fizijatra ili terapeuta, jer neprimjerene igračke mogu izazvati frustraciju.
Lakše se odlučiti ako poznaješ dijete - lutka bi došla u obzir kao i za svako drugo petogodišnje dijete, možda kuhinjica (ali mora biti velika i stabilna - to je skliski teren).
Još mi padaju na pamet bajke u audio formatu (izdavači Medus Biro ili Andromeda).
Slikovnice su uvijek dobrodošle, kao i za drugu djecu te dobi - eventualno možeš obratiti pažnju da font bude primjeren ako ima i smetnje vida i da budu lagane za držati u rukama.
-
kinetički pijesak zvuči kao dobar izbor...sve cure se vole uređivati,pa možda i nešto u tom smislu
bi moglo biti zgodno za poklon.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma