Pokazuje rezultate 1 do 50 od 748

Tema: Dogovor oko iznosa alimentacije

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
    main,
    ljudi pišu po forumima što god žele, i što da je netko napisao da bi minimalan iznos alimentacije trebao biti npr. 3000 kn po djetetu?

ako je zakonski okvir takav kakav je, i uzima u obzir visinu primanja i stambeni kredit, i u tvom slučaju je sve uzeto u obzir, o čemu ti tu pišeš?

zakon te štiti, imaš i odvjetnika a smatraj da je tvoja žena (kako god okreneš) 1100 minimalno potrošila na dijete, svojih, tvojih, kojih god, jer kako god okreneš,
    toliko je potrošila minimalno na dijete - posredno ili neposredno
    ili se bojiš da bivša želi tvoju ušteđevinu ili što već? možda će tražiti i da prodaš stan i da njoj daš novac od prodaje stana

evo mogu i ja napisati da se slažem s tobom da 7000 kn i nije neka plaća, ispod 10.000 ne priznam i što sad - možda ovo vidi netko iz sabora i sjeti se
    svima podići plaće, ma neka minimalac bude 10.000 kn pa ćemo svi lakše živjeti
    realno mislim da sam dokazao svoje. tko do sad nije shvatio što ja želim taj niti neće jer neželi.

platim 1100 a onda dok imam nešto onda mogu dijetetu nešto posebno kupiti. trenutno nemam ništa da mu dam. totalno sam skrenuo u dugove.

ako bi morao previše plaćati ništa mi ne ostane da mu ovako dam.
    Posljednje uređivanje od main : 24.08.2016. at 15:37

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •