Pokazuje rezultate 1 do 50 od 748

Tema: Dogovor oko iznosa alimentacije

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj main prvotno napisa Vidi poruku
    otac koji npr dobije alimentaciju onog iznosa kakvu su gore napisani (2300, 1700) nikad neće dobiti drugo djete jer ni ne može započeti normalan život. koja bi ga htjela a on mora finacirati bivšu. uz djete. za djete od 1000 a bivšoj ostatak...

ja nisam napisao da ne mogu preživjeti nego da imam za sebe manje nego je onda iznos za djete koje ima. od 7000 dok ja platim stambeni kredit, alimentaciju, troškove meni ostane manje od 1500kn. da djetu treba stan treba, ali sigurno se to ne može iz alimentacije plaćati. onaj s kojim djete živi mora riješiti stambeno pitanje. Ako se gledaju troškovi stambenog kredita za troškove djetea onda molim lijepo da se troškovi stambenog kredita gdje i za oca djeteta pa se tek od tog iznosa dalje gleda koliko može dati.

alimentacija je i ova minimalana velika za platiti. i kao takve i velika je i dovoljna za djete. a to kaj npr 1500kn (1000 otac + 500 majka) nije dovoljno za satove tenisa, sorry ovo je hr.
    Iskreno, uopce mi se ne svida tvoj ton.
    I sram me je citati tvoj stav da je ogromna usluga bivsoj tisucu kuna koje dajes za brigu o vlastitom djetetu.
    Posljednje uređivanje od sirius : 18.08.2016. at 13:28

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •