Pokazuje rezultate 1 do 50 od 748

Tema: Dogovor oko iznosa alimentacije

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    olja avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Ama, koliko kosta vrijeme supruznika koje provodi sa djetetom u zadovoljavanju njegovih osnovnih i onih malo manje osnovnih potreba? Mozda ti s posla svaki dan mozes na pivu ili odspavati dva sata, ali supruznik sa kojim dijete zivi to ne moze. On ulaze mnogo vise od materijalnog. Jeftino je sve ono sto se moze platiti, zato ne razumijem cjepidlacenje tipa "ja da njoj placam". Koliko si puta bio u situaciji da te ortak pozove vani a ti ne mozes jer je dijete taj dan kod tebe? Samohrani roditelj je u toj situaciji svakodnevno. A to je i tvoje dijete i da, treba da joj platis jer preuzima i tvoj dio brige. Ne zavrsava se roditeljstvo samo na obezbjedjivanju para za djecu, ono podrazumjeva neizrecivo vise od toga.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Citiraj olja prvotno napisa Vidi poruku
    Ama, koliko kosta vrijeme supruznika koje provodi sa djetetom u zadovoljavanju njegovih osnovnih i onih malo manje osnovnih potreba? Mozda ti s posla svaki dan mozes na pivu ili odspavati dva sata, ali supruznik sa kojim dijete zivi to ne moze. On ulaze mnogo vise od materijalnog. Jeftino je sve ono sto se moze platiti, zato ne razumijem cjepidlacenje tipa "ja da njoj placam". Koliko si puta bio u situaciji da te ortak pozove vani a ti ne mozes jer je dijete taj dan kod tebe? Samohrani roditelj je u toj situaciji svakodnevno. A to je i tvoje dijete i da, treba da joj platis jer preuzima i tvoj dio brige. Ne zavrsava se roditeljstvo samo na obezbjedjivanju para za djecu, ono podrazumjeva neizrecivo vise od toga.
    hoćeš reći da supružnik koji živi s djetetom baš ništa ne može? i on može na kavu, itekako da može. odspavati? naravno da može, pa nisu djeca stalno stara 2-3 godine.

malo smo prestari za te bajke. s tim da to kaj je moja bivša daleko od toga. jer i to je mit kojim maltetirate muške. žene su baš sve vrijedne i dobre a muški idu na pive. ne, ne idem poslije posla na pivu jer si trenutno ne mogu priuštiti. dok ne nađem nešto niti ću moći.

A ako ne može preuzeti brigu ja uzmem dijete i gotovo. a niti nećemo o tome, jer nije tema. tema je da je 1100 kn na 7000kn itekako dovoljno. kaj god tko rekao.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •