Citiraj main prvotno napisa Vidi poruku
koji?
ja se ispričavam ako sam nekog povrijedio.
mene nisi, ne brini
ja razumijem tvoju poziciju, i mislim da ti zbog nekog tona koji nam baš ne leži, cure pripisuju i stvari koje u biti ne govoriš
činjenica jest da djeca koštaju u PM, ali je i druga da se ljudi nekako snađu, nekad bolje nekad lošije, ima puno ljudi u mojoj okolini koji na djecu potroše puuuno manje nego što je ovdje opisano, pa opet sve bude ok. onaj gore čokoladin opis troškova sa nekoliko različitih privatnih stručnjaka, to je nešto što djeci može priuštiti vrlo mali broj ljudi u ovoj zemlji, uz svu najbolju volju. Ali i dalje mi je dojam da ljudi koji imaju djecu, većinu svojih financija na njih i troše, i oni koji imaju ukupne prihode kućanstva 5.000kn i oni koji imaju 15.

Ja sam ti samo htjela reći da ako žena na početku veze važe koliko imaš novaca kad ti ostane od alimentacije, bježi od te ko vrag od tamjana. tj ja bih sigurno. a na mjestu druge žene, gledala bih kakav je tvoj odnos prema tvom postojećem djetetu, i to bi mi bilo važnije od novaca koji ostanu. Financijsku situaciju je puno lakše promijeniti nego karakterne osobine, čak i u Hrvatskoj.