Pokazuje rezultate 1 do 50 od 748

Tema: Dogovor oko iznosa alimentacije

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Kad je moj tata placao alimentaciju za brata, placao je puno vise nego je "trebao". Nisu isli ni na sud nego se otac sam ponudio placati koliko god moze. Uz to je uskoro dobio i mene a i dalje je placao bratu sve + odjecu + je isao na ljetovanje s nama.

Kad je brat navrsio 20 godina, njegova mama mu je dala novce sa računa, sav visak koji je imala od alimentacije. Od tog viska brat je uplatio vozacki i uredio si je do pola stan, a ostalo je sa placom pokrio.

Što želim time reci?
    Da je smiješno tvrditi kako je 1100kn dovoljno, i previse za dijete.

Mia_Lena avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Citiraj Apsu prvotno napisa Vidi poruku
    Kad je moj tata placao alimentaciju za brata, placao je puno vise nego je "trebao". Nisu isli ni na sud nego se otac sam ponudio placati koliko god moze. Uz to je uskoro dobio i mene a i dalje je placao bratu sve + odjecu + je isao na ljetovanje s nama.

Kad je brat navrsio 20 godina, njegova mama mu je dala novce sa računa, sav visak koji je imala od alimentacije. Od tog viska brat je uplatio vozacki i uredio si je do pola stan, a ostalo je sa placom pokrio.

Što želim time reci?
    Ovo je primjer kada mama i tata stave svoje dijete iznad sebe i situacije bezobzira na odnose između sebe.
    Bravo za tvog tatu i njegovu bivsu!

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Citiraj Apsu prvotno napisa Vidi poruku

Što želim time reci?

baš lijepo od tebe. no ti npr neznaš kakva je moja bivša. zašto bi ja njoj morao rješavati stambeno pitanje, a dok bi njoj riješili onda bi bilo ajde idemo sada zajedno riješiti stambeno pitanje djetetu. pišete neke citate i parole jer gledate samo jednu stranu. žensku stranu. i razumijem vas.

1100 kuna je dovoljno za djete od 8 godina. to je činjenica, pa da se na glavu postavite. tako je. naravno da može i 11000kn, ali sorry takva je situacija.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •