Citiraj main prvotno napisa Vidi poruku
čiste parole. pisano na temelju neke svoje vizije. npr djete više voli mene nego majku.

Na koju foru bi ja morao plaćati alimentaciju višu nego treba. argument ti nikako ne stoji, ne da ne stoji, nego je natipakano kao parola. alimentacija je takve, a tko ima ekstra želje to se dogovori. a ovo uplaćuj alimentaciju veliku da bi ja mogla manja. a razumljivo za žensku stranu. daješ samo sliku o sebi da bi prekinula odnose s nekim tko nema za alimentaciju. svašta.
Ma nema veze tvoje mišljenje. Život će te naučiti sve što trebqš znati. To ti se već odavno događa, a dok ne progledaš, događat će se i dalje. Možemo mi ovdje pisati parole ovakve ili onakve, nećeš shvatiti što treba sve dok još koji put glavom ne opališ u zid. A s plaćom od 7000 kn definitivno to još stigneš. Nije da te plašim, ali ja sam stara baba i imam nešto iskustva. Bolje bi ti bilo uložiti vrijeme ali i novac u oddnos s djetetom, jer to se kasnije pamti. I ovo se uostalom pamti. Ja želim sve najbolje tvom djetetu, a to znači da bi i tebi i bivšoj trebalo biti ok. Nadam se da ćete odrasti na vrijeme da vam dijete ne pamti vaša srrnja i natezanja. Pogledaj što je Apsu napisala, to nek ti bude uzor. Sretno i tebi.
.