-
rezime:
javio sam se iz razloga je sam smatrao da su cifre koje su ovdje bile napisane bile previsoke. ovdje na formu, na više tema..a na jednoj je bilo napisano da netko plaća 1700kn a prije toga je 2300kn na plaću od 7500kn. kako sam u sličnoj situaciji osjeti sam se i sam napadnut jer smatram da na plaću od 7000kn ne mogu plaćati alimentaciju od 2000kn. npr ako dobijem drugo djete onda to moje drugo djete bi trebalo imati isti standard kao i moje prvo. djete dijeli sudbinu roditelja.
dakle ne ide tako puno.
plaćam 1100kn koliko je prema zakonu. i tvrdim i mogu dati argumente a i dao sma ih da je to dovoljno za zbrinuti djete mjesec dana, s tim da druga strana doplati 200-300kn čime su sve financije pokrivene. a kao smatra se da druga strana doprinosi čuvanjem da kuha i pere. gle to vrijedi koliko vrijedi, ali se može gledati kao ako prenese u finacije ispada da 800-900kn to vrijedi. ljubav i paženje, ovdje nisu tema. ne skrivajte se iza toga. situacija u hr je takva i takav nam je standard. Bajke od 2000-3000kn alimentacije. to ugrožava muškarce, jer da daje tako onda bi mi mogli tj smjeli imati samo jedno djete. sve to kužite ali naravno branite žensku stranu. razmuljivo.
javio sam se ovdje da napišem i mušku stranu. to kaj nekog boli istina, nije mi namjera
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma