Pokazuje rezultate 1 do 50 od 748

Tema: Dogovor oko iznosa alimentacije

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    ali on nije pitao zašto bih trebao više trošiti na dijete, nego zašto bi plaćao veću alimentaciju
    budući da nema kontrolu nad time što se s tim novcem dalje događa
    iako iznos od 1100kn bih ja definitivno u tom slučaju mirna srca povećala, jer dijete potroši debelo više

ali da sam roditelj koji nema skrbništvo i ima plaću 15.000kn, i bivšeg supruga s čijim se financijskim izborima ne slažem, isto ne bih hrlila napravit trajni nalog da mu prebacujem mjesečno 5000kn, nego bih radije ostavila nešto manji iznos, a ostatak sama po svojoj procjeni investirala u dijete, pa tako uložila ostatak novca

znam ja i mamu koja je uz alimentaciju od 9.000kn svaki put kad je djetetu trebalo kupit tenisice ili traperice govorila "piši ocu mail da ti kupi, ja nemam novaca"

ne znam zašto se date stalno upecat u nekakav osobni fajt sa jednim korisnikom koji istinabog ima svadljiv ton, ali nije sve što piše potpuna neistina
    Odlican post tang i u potpunosti se slazem s tobom.

Main otvorio si mi jednu posve novu perspektivu i hvala ti na tome. Nikad nisam razmisljala kako to izgleda s muske strane.
    A roditelja bome ima svakakvih i oceva al i majki (iako ovo potonje teze prolazi na ovom manje-vise zenskom forumu ).
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 19.08.2016. at 14:32

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •