Pokazuje rezultate 1 do 50 od 748

Tema: Dogovor oko iznosa alimentacije

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj main prvotno napisa Vidi poruku
    ja svakome tko meni napiše neki argument koju me ne stoji, a realno idirektno napada mene, njemu odgovorim.

znači žene smiju pisati kaj žele, a ja se bunim protiv toga da se ne piše nekaj kaj stoji. ja odmah idem u rat?
    ja nemam problema, ali reagirao sam zato jer da je po ovom kako se ovdje piše ja bih imao problema.kaj da moram plaćati cifre koje se tu navode i kao da su normalne?? 1100kn mu mogu dati od svoje plaće. za više nemam ni ja. nisam ja kriv što je firma gdje sam radio propala i morao sam otići raditi u jednu gdje sad imam 7000kn plaću, a to sigurno nije dovoljno da si riješim stambeno pitanje. da prije nisam nešto uštedio i dao pola za nekretninu sad bi spavao gdje? u parku? dao bi ja djetetu (namjerno nigdje nisma napisao spol) više ali nemam ni za sebe.
    pa nije li sud uzeo u obzir tvoju funancijsku situaciju i prema njoj odredio.
    mogu ja traziti da mi neko da sto god zelim, ali ako nemam papir prema kome taj mora meni dati radi toga i toga ili nema medjusobnog dogovora džabe mi je traziti.
    tako da ne vidim ni mjesto panici ni kod tebe. sud je rekao 1100 kn i to tako je. e sad da li ti mozes ili da li ti zelis dati nesto vise, to je na tebi i na nikom drugom.
    a ako ti je puno pisi zalbu sudu. ali iz postova sam shvatila da je tebi iznos OK.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 23.08.2016. at 10:28

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •