Pokazuje rezultate 1 do 50 od 748

Tema: Dogovor oko iznosa alimentacije

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj main prvotno napisa Vidi poruku
    1. ovdje sam se registrirao iz razloga jer se na formu spominju zaista preveliki iznosi alimentacije i to se smatra pod normalnim. npr 1700kn ili 2300kn na plaću od 7500kn. pa je to normalno?? nije

ili ovdje gore se spominje max 50%, kao 50% plaće. wtf? pa kak bi to moglo biti u redu.

2. 1100kn je sasvim dovoljna alimentacija za djete od 6 do 14 godina. ako druga strana doda nešto. ispada da se ima 1600-1700kn mjesečno samo tako. pa ja za sebe nemam toliko, a ipak moram na posao doći. o čemu vi pričate. osim tih stvari kako jako volite svoje djete i dale bi mu i 15000kn na mjesec. pa dajte, ako imate. ja nemam i djete dijeli sudbinu roditelja.

draga ja sam realan. i branim realne argumente.

ne ne bojim se. jer znam da nema šanse da je tako.

Draga?!?
    Nisam ti ja draga.
    I daj se odluči: plaća ili džeparac?
    Jer si napisao da ti nemaš posao, već hobi za 7000kn.
    Realan nisi ni najmanje jer s jedne strane tvrdiš da je 1100 kn dosta, a s druge da je 7000 kn premalo za plaću i to u državi gdje masa ljudi radi za maksimalno 3000 kn, a akademski obrazovani za 5000 kn
    Joj, joj, bojim se da buš nadrapal na sudu.
    Itekako.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Draga?!?
    Nisam ti ja draga.
    I daj se odluči: plaća ili džeparac?
    Jer si napisao da ti nemaš posao, već hobi za 7000kn.
    Realan nisi ni najmanje jer s jedne strane tvrdiš da je 1100 kn dosta, a s druge da je 7000 kn premalo za plaću i to u državi gdje masa ljudi radi za maksimalno 3000 kn, a akademski obrazovani za 5000 kn
    Joj, joj, bojim se da buš nadrapal na sudu.
    Itekako.
    zakaj bi ja nadrapal na sudu? zato jer me ne voliš zbog mojih argumenata? tvoj problem.
    kaj će mi sud? uskratiti gablec? :D nema mi se kaj više uzeti trenutno s tom plaćom. (ja na taj posao gledao kao hobi jer bi poludio inače. posao se plaća ipak malo više.

7000kn sigurno nije dovoljno za rješavanje stambenog pitanja. alimentacijom se ne rješava stambeno pitanje.
    djete nema troškove kao odrastao muški koji mora ići na posao. ne znam koji dio ti nije jasan.

1100? ne draga (mislim tak pišeš da si nećeš priznati da si u krivu, pa me podjećaš na bivšu dragu) ako ja platim 1100 onda i druga strana mora dati 1100, dakle 2200. e to je dovljno. onda se kao drugoj strani iz razloga da kao ona pere i pegla ne računa da mora dati 1100 nego 400-600kn i evo draga mi smo na 1600-1700kn za 8 godišnje djete. a ja ipak imam 35 i moram doći na posao nekako.
    Posljednje uređivanje od main : 23.08.2016. at 11:41

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    i to u državi gdje masa ljudi radi za maksimalno 3000 kn, a akademski obrazovani za 5000 kn
    dakle netko radi za max 3000kn a ti veliš da mojem djetetu nebi bilo dovoljno 1700 kuna na mjesec. o čemu ti pričaš?

(1100 ja 400-600 druga strana)
    Posljednje uređivanje od main : 23.08.2016. at 11:43

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •