Pokazuje rezultate 1 do 50 od 748

Tema: Dogovor oko iznosa alimentacije

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Citiraj mifija prvotno napisa Vidi poruku
    Vjerojatno sam ot, ali mene ekstra ljute izjave da se s plaćom od 7000, kreditom i alimentacijom 'jedva preživljava'. Šta bi onda mi koji nemamo toliko trebali, odmah se upucat? A teta blagajnica iz Konzuma s nezaposlenim mužem i troje djece? U državi u kojoj živimo, to je užasno bahat stav, i mislim da je to djelomično razlog zašto toliko ljudi loše reagira na mainove postove. Ja bih rado da mi ostane tisuću ili dvije kuna nakon što platim sve mjesečne troškove koje moram platiti. Tako da ne toleriram baš nečije cendranje da mu to nije dosta i da se 'pravi posao plaća više'. Super. Onda se preko pola države, očito, bavi hobijima za vlastiti gušt jer sve ispod 7-8000 nisu pravi poslovi.
    koliko godina si ti utrošila u svoje školovanje? koliko je blagajnica u konzumu imala plaću dok sam ja plaćao svaki mjesec troškove školovanja godinama. pravi posao se plaća, meni je propala firma ne mojoj krivnjom. tak da do tad sam na nuli, bez finacija. to nije dovoljno da bi si riješio stambeno pitanje, a kaj je posao s kojim ne možeš riješiti životna pitanja? ne ispod 7000-8000 nego uključno. to je zajebancija. a onda se proda naseljedstvo.. tak većina radi.

80% zaposlenih je naslijedilo nešto i zato se mogu zajebavati bez plaće. ja nisam ja se ne mogu.
    Posljednje uređivanje od main : 23.08.2016. at 16:33

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •