Pokazuje rezultate 1 do 50 od 748

Tema: Dogovor oko iznosa alimentacije

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    MMK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj main prvotno napisa Vidi poruku
    dakle plaćam 1100 i ne mogu više, niti bi bilo logično jer nemam riješeno stambeno pitanje.
    Ok sada, ali ako ti se povećaju primanja, bitnije je da dijete ide na neku vannastavnu aktivnost ili ima ribu češće za ručak, nego tvoja večera sa potencijalnom partnericom, ako ostane super.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Citiraj MMK prvotno napisa Vidi poruku
    Ok sada, ali ako ti se povećaju primanja, bitnije je da dijete ide na neku vannastavnu aktivnost ili ima ribu češće za ručak, nego tvoja večera sa potencijalnom partnericom, ako ostane super.
    da. čak je i djetetu to bitnije. da mu je tata sretan. a vannastavne aktivnosti su i uključene u onu računicu. dakle može mu se platiti da ide.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Citiraj MMK prvotno napisa Vidi poruku
    ako mi se povećaju primanja onda prvo moram srediti sebi da imam minimum jer dijete ima više od mene, ono već ima taj minimum. a dok ja dođem na minumum onda bi mogli razmatrati da dijete ima malo više. s tim da dok riješim stambeno pitanje.

da dijete živi samnom, imalo bi sve kaj treba. a da mi nekim slučajem plaća se podupla dijete bi i dalje isto trošilo, i ja bi isto trošio i dalje...dakle nikvo povećanje. nego bi se onda prije otplatio stan, jer dijete ne zna kaj to znači a to je i za njega. zato bi ja uračunjiv i normalan odlučio da se ne bi rasipali samo zato jer evo sad trenutno ima malo više, nego bi pametno štedjeli.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj main prvotno napisa Vidi poruku

da dijete živi samnom, imalo bi sve kaj treba. a da mi nekim slučajem plaća se podupla dijete bi i dalje isto trošilo, i ja bi isto trošio i dalje...dakle nikvo povećanje. nego bi se onda prije otplatio stan, jer dijete ne zna kaj to znači a to je i za njega. zato bi ja uračunjiv i normalan odlučio da se ne bi rasipali samo zato jer evo sad trenutno ima malo više, nego bi pametno štedjeli.
    da dijete zivi s tobom imao bi 8100 kn. s troskovima koje sam ti ja lijepo izlistala. kako bi dijetetu kupio krevet? ili bi rijesio tako da bi spavali zajedno pa si opet u banani?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •