Pokazuje rezultate 1 do 50 od 748

Tema: Dogovor oko iznosa alimentacije

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ne bi bivši nikog trebao zaposliti vec ravnopravno podijeliti skrb. Tako ako stavljaš dijete na spavanje ne možeš biti na poslu. I zato država misli da roditelj koji ne stavlja dijete spavat može kupiti pidžamu. Alternativa je da je dijete tjedan kod jednog tjedan kod drugog roditelja.
    A Main pa što stvarno kad podijelis plaću na sedam dijelova misliš da je previše djetetu dati jedan. Eto ja nekako vjerujem da ti stvarno napraviš sedam koverti da bi vidio da je ok dat svom djetetu jednu.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
    Ne bi bivši nikog trebao zaposliti vec ravnopravno podijeliti skrb. Tako ako stavljaš dijete na spavanje ne možeš biti na poslu. I zato država misli da roditelj koji ne stavlja dijete spavat može kupiti pidžamu. Alternativa je da je dijete tjedan kod jednog tjedan kod drugog roditelja.
    A Main pa što stvarno kad podijelis plaću na sedam dijelova misliš da je previše djetetu dati jedan. Eto ja nekako vjerujem da ti stvarno napraviš sedam koverti da bi vidio da je ok dat svom djetetu jednu.
    pa ja plaćam alimentaciju. ja samo velim da ne mogu dati npr 2000kn i kakve su se cifre spominjale. iz tog razloga sam se registrirao ovdje.

ne može se skrb podijeli tako da evo ja da moram izmisliti posao i zaraditi novce, a druga strana ona ima posao samo zato jer je žena.
    Posljednje uređivanje od main : 25.08.2016. at 08:43

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj main prvotno napisa Vidi poruku
    pa ja plaćam alimentaciju. ja samo velim da ne mogu dati npr 2000kn i kakve su se cifre spominjale. iz tog razloga sam se registrirao ovdje.

ne može se skrb podijeli tako da evo ja da moram izmisliti posao i zaraditi novce, a druga strana ona ima posao samo zato jer je žena.
    Pa skrb se i ne dijeli tako.
    Moja poznanica je prijavila bivseg muza jer ne provodi adekvatnu skrb kad je dijete kod njega.
    Vikendom kad je dijete kod njega vodi ga okolo , a treba mu pomoci oko ucenja.
    Jer dijete ima probleme u ucenju pa treba raditi dodatno sa njim. Stalno.
    Ne samo onda kad nije kod tate.
    Npr.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •