-
Pristevi po licu preko noci
Spopali me prije tjedan dana pristevi pö licu. Nastali su preko noci! Mali su, nisu gnojni, nisu miteseri, kad ih stisnem izlazi tekucina ili nista. Ima ih jako puno na celu, u podrucju ispod podocnjaka, pa prema usima. (Ustvari trenutno ih ima po cijelim obrazima, vise na desnom.) Svrbe malo, ali nista specijalno, a kad se malo jace pocesem, onda malo bole/peku.
I to je trajalo tjedan dana. Ah da, uz to sam dobila i herpes na oku - moj stari prijatelj.
Danas sam slavljenicki isla u novu fazi. U roku dva sata su se pojavili novi pristevi, ovi postojeci kao da su se jace upalili i jos ....ne znam kako da docaram...nad nekim dijelovima lica izgleda kao brezuljkasti pejzaz
- dakle sve nesto grbavo.
Kao dijete sam imala cesto herpes na oku, pa znam koliko to treba biti nateceno. Sad su mi natecena oba oka i podocnjaci ko krafne - cini mi se malo prejaka reakcija za jedan mali herpes. Unutrasnji kutevi ociju me svrbe. Pa es cesem i onda suze. Taj brezuljkasti pejzaz se pojavio i po podocnjacima i na gornjim kapcima.
Probala sam dva dana uzimati lijek protiv alergije- nula bodova. Ne uzimam nikakve ljekove, nikakve nove kreme ili kozmetike. Ima li netko iskustava sa takvim iznenadnim pristevima?
( idem dermatologu sutra, ali cisto da se pripremim)
-
Kao netko tko se dugo godina borio s lošim tenom, eh, ne, nikada nešto ovako ne doživjeh, osim nakon svake terapije Doksiciklinom, ali veliš ne koristiš kemiju, pa ne mogu reći ništa baš pametno.
Posljednje uređivanje od zutaminuta : 05.10.2015. at 20:52
-
Ja inace nemam problema s tenom, ovo je bas buknulo preko noci.
-
-
Osoblje foruma
ovo zvuci kao neka zestoka reakcija na nesto
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma