Ja se samo sjecam da sam izbjegavala tunu, Feta sir i mozzarellu, i stvari poput tatarskog bifteka i sl.
Od zacina sam koristila sol, papar, origano, no to sve umjereno (kao i inace).

Mogu potpisati Magistru za antibiotike u trudnoci, a sjecam se da mi je moj dr. opce prakse (koji mi je bio dr. otkako sam krenula u skolu) rekao, kad sam u 2. tromjesecju pocela patiti od migrena - bolje cim osjetis da ce poceti jaka glavobolja popiti Lupocet, nego cekati vrhunac boli pa ga popiti tada, kada je bol tolika da vise nece pomoci. Dijete osjeti kad se majka 'pati', tako mi je nekako rekao.

Dok sam dojila, istovremeno je frendica rekla da se njena osula kad je ona pojela 2 kg mandarina (pricala je kako nije mogla odoljeti; njena kci jer par dana mladja od moje), pa sam onda izbjegavala takve stvari pojesti u vecoj kolicini.