Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: AS:nania driver-imate li uputu?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno AS:nania driver-imate li uputu?

Najobičnija autos. Kupili novu , a u dućanu nemaju uputu. Ima li tko? Zna li tko za kakvu posebnost ove as?

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ako nema uputa ja bih vratila. I prijavila Drzavnom inspektoratu. Upute MORAJU biti prilozene proizvodu.

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Ancica prvotno napisa
    Ako nema uputa ja bih vratila. I prijavila Drzavnom inspektoratu. Upute MORAJU biti prilozene proizvodu.
    poptisujem....

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

malo je to komplicirano: uzela sam katalog iz interspara u Zadru , vidjela tu stolicu na sniženju (datum proizvodnje je 2006), naručila, platila.Stigla stolica , bez uputa. u IS mi rekli da je to razlog sniženju -cijela serija isporučena bez uputa.
    Ova stolica je puuuuuuuuuuuuno bolja od one koju imam, a i onako mi terbaju 2. Nerado bih je vratila. Osim toga, ne vjerujem da sniženu robu primaju natrag.
    Znam da sve to radi na inteligenciju (ima 3 štiplajke za provlačenje kiša), ali bih ipak voljela uputu.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ancica (napisa):
    e sad, državni inspektorat , iz mog iskustva , prati samo velike kompanije.Npr. P&G mora zadovoljit sve kriterije , dok henkel ne mora baš sve...: ))))))))) ah , Hrvatska! Ima to svojih čari!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ancica (napisa):
    e sad, državni inspektorat , iz mog iskustva , prati samo velike kompanije.Npr. P&G mora zadovoljit sve kriterije , dok henkel ne mora baš sve...: ))))))))) ah , Hrvatska! Ima to svojih čari! Prije me to mnogo više nerviralo.
    ova stolica zadovoljava standard ECE R44/03.
    našla uputu i sliku i sve! a da sad prijavim inspektoratu ,ha ha!?

http://www.childsplaysussex.co.uk/er...k%252Ftoc.html

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •