Ja sam manje-više nervozna cijelu trudnoću. Tri godine sam pokušavala zatrudniti i kad mi je test i UZV pokazao pozitivno, umjesto da se veselim, završila sam u bolnici s krvarenjem. Potom sam doma ludila, pa sam od 3. do 4,5 mjeseci krvarila u mokraći. Tada sam se prehladila i ta je prehlada prerasla u bronhitis. Dva mjeseca sam kašljala, a bolovi u leđima zbog širenja i nadražaja bili su nesnosni. Onda sam šizila jer se beba rijetko micala (mirna beba). Sada tu i tamo šizim zbog tlaka koji je u granicama normale (130/80) jer sam u prošlosti imala moždani udar, 2 puta sam do sada (za mjesec dana ću roditi) popila pola praxitena. Inače ne uzimam lijekove, no moja povijest bolesti je užasna pa me sve plaši. Puno sam se deprimiala čitajući probleme u trudnoći na forumu i sama sebi obećala da u idućoj trudnoći, dođe li do nje, neću ni čitati forume. Inače sam jako optimistična osoba, no po prvi put u životu na brizi imam još jedno biće u sebi. Da se radi o meni, ne bi ni trepnula na bilo koji od simptoma jer nisam paničar. No toplo se nadam da sa svojim strahovima nisam naudila bebi, jer ipak nisam ja takva cijele dane. Uhvatim me na trenutak...
Dakle, ima nas svakakvih....