-
Moguća trudnoća?
Pozdrav svima! 
Dečko i ja smo odnose imali 2 dana prije menstruacije (svršio je u mene), menstruacija mi je normalno trajala (7 dana), i nakon još nekih 5 dana sam se onesvijestila. Nemam vrtoglavice, ni mučnine u smislu da mi ide na povraćanje, ali imam gađenje na hranu i u valovima osjetim slabost(pred nesvjesticu) i brže kucanje srca. Grudi su mi bolne za poluditi, iako taj simptom nemam inače ni za vrijeme PMS-a. Imam osjećaj konstantno povišene temperature i dobila sam prištiće ali samo po jednoj strani lica, grozno izgleda.
Mjesec dana prije toga svega sam išla vaditi krv i urin i svi su nalazi bili uredni, nemam problema sa šećerom ili željezom, ali imam nizak krvni tlak. Zato me je doktorica pitala jesam li trudna i nakon toga sam napravila kućni test i negativan je bio.
Danas sam pročitala po netu da ga je najbolje raditi sa jutarnjom, prvom mokraćom, što ja nisam napravila. Znači, odnos je bio prije tri tjedna, u međuvremenu normalna menstruacija i nakon toga je sve krenulo nizbrdo... 
Molim vas za vaše mišljenje, da li da ponovim test prije datuma očekivane menstruacije ili je to beznadno? Neki određeni test da kupim? Jesam li test napravila prerano(3 tjedna od odnosa)? Molim vas da mi pomognete savjetima, jer mene živci pojedoše!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma