Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: Moguća trudnoća?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Ubuduće pamet u glavu! Ako te pomisao na trudnoću izluduje ne smiješ imati odnose bez kontracepcije nikada.
    Ma o čemu ti pričaš? Gdje sam ja to napisala da me pomisao na trudnoću izluđuje? Napisala sam da me živci pojedu dok čekam da prođe dovoljno vremena da saznam jesam li trudna. Zar sam ja jedina koja osjeća nervozu dok nestrpljivo čeka plusić ???? Nisam.

Ti si baš podrška kad čovjeku treba...

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Tinkerbel prvotno napisa Vidi poruku
    Ma o čemu ti pričaš? Gdje sam ja to napisala da me pomisao na trudnoću izluđuje? Napisala sam da me živci pojedu dok čekam da prođe dovoljno vremena da saznam jesam li trudna. Zar sam ja jedina koja osjeća nervozu dok nestrpljivo čeka plusić ???? Nisam.

Ti si baš podrška kad čovjeku treba...
    Itekako sam ti dala podršku. Pročitaj svoj post očima onoga tko čita tvoje riječi, a ne misli. Ako znaš osnove funkcioniranja ženskog tijela, znaš da sve što si napisala vodi tome da trudnoće nema. Mogućnost da je ima je statistički zanemariva. To što je jednom jedna žena ostala trudna u takvom slučaju, ne znači baš ništa za tebe. To je jasno, zar ne?

Imala si nezaštićen odnos 2 dana prije menstruacije i nakon 2 dana istu i dobila. Niti se djeca rade dva dana prije menstruacije, niti se test radi pet dana nakon što ista završi. Tako da cijeli tvoj post traži podršku nadi da trudnoće nema, a ne da ima. I nadi da naučiš više o fiziologiji začeća.

Uglavnom, svu sreću ti želim, ma što si željela.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •