Ajme, xxx, zbilja grozno iskustvo, pa tvoje dijete se ipak branilo u cijeloj toj priči... Ja bih svakako na tvom mjestu porazgovarala sa tom ženom, to što je savjetovala svom sinu za svaku je osudu i upravo njenom djetetu moglo bi se jednog dana obiti u glavu. A ako razgovor ne poluči rezultate, ozbiljno bih razmislila trebam li uopće takvu prijateljicu u životu.
Mog brata su kao klinca (5-6razred) presrela 3 starija dečka i istukli ga. Bezveze, zato što je bio deblji, sa naočalama, povučen i dobar... Tata je razgovorom sa tim klipanima riješio stvar, što im je rekao ne znam, uglavnom brata su se klonili od tada. Ali tata je ipak brata upisao na taekwonto, brat je dogurao do crnog pojasa, i makar mu nikada nije palo na pamet upotrijebiti vještine stečene na treninzima u stvarnom životu, ulilo mu je dozu samopouzdanja koja mu je trebala.
SIRIUS, ovo što pišeš je zbilja grozno! Ne mogu vjerovati koliko okrutne djevojčice mogu biti... I ja osobno svojoj djeci govorim upravo tako kako si ti napisala. Nikad ne prvi, ali ako zagusti, treba reagirati. I nemam ništa protiv tečaja samoobrane, dapače, svijet u kojem živimo odavno je prestao biti ugodno mjesto za život...