Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: konjuktivitis?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno konjuktivitis?

par dana je bruno stalno trljao okice, pa sam u ponedjeljak otišla s njim kod doktorice. imala je prepunu čekaonicu i nama je posvetila cijelu jednu minutu vremena. čim je čula da ga svrbe oči, samo me pitala ima li krmeljica u očima, ja sam rekla da ima nešto malo, zaključila je da je to konjuktivitis i propisala kapi i mast. on je već imao konjuktivitis i znam kako to izgleda, a ovo mi stvarno ne izgleda tako. odlučila sam pričekati da vidim kako se razvijati situacija prije nego krenem s terapijom. jučer i danas on uopće ne dira oči, krmelja nema, međutim, danas mi prijateljica kaže da je njen malac s kojim se bruno u ponedjeljak igrao dobio konjuktivitis. kod njega su simptomi izraženiji, bila je i sama sigurna da je to to prije nego joj je to potvrdila i doktorica.
    sad ne znam da li je bruno imao neki blaži oblik konjuktivitisa koji je sada spontano prošao, ili ga bruno nije ni imao pa je to slučajnost da je i njen malac dobio, ima li bruno još i sad konjuktivitis samo nema simptoma, ali širi zarazu među jadnom dječicom ili nešto deseto :?
    može li konjuktivitis proći sam od sebe?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Virusni da a bakterijski ne.

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da i imoje cure ga dobile jucer... istop sam posumnjala u dijagnozu jer krmelja nema a oci su bile ujutro malko crvene , kapi i mast i zabrana vrtica... ne svrbe oci niti se ne zale na bol, a oci nakon dva kapanja nisu ni crvene... :/
    jel smiju u vrtic s tim? mi neidemo ,ostavila nas doma, a njima fakat nist

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •