Vidi rezultate ankete: Biste li pružili sklonište izbjeglicama kod sebe?

Glasači
90. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • Da

26 28.89%
  • Ne, iako imam mogućnosti

33 36.67%
  • Ne, jer nemam mogućnosti

21 23.33%
  • Ne znam

10 11.11%
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2743

Tema: Lica djece migranata s novinskih naslovnica

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da bi safran iskorjenila pomodarstvo u izjasnjavanju Katolikom ako nisi svaku nedjelju na misi.
    Apslutno netočno. Da si pročitala članak koji sam linkala, shvatila bi da se moje spominjanje pomodarstva odnosilo na ateiste.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj šafran prvotno napisa Vidi poruku
    Apslutno netočno. Da si pročitala članak koji sam linkala, shvatila bi da se moje spominjanje pomodarstva odnosilo na ateiste.
    Ateisti su pomodarstvo? Ne znam kad sam zadnji put cula ovako nesto suludo.

U moje ime... Ne smetaju me vjernici i njihovo prakticiranje vjere u svakodnevnom PRIVATNOM zivotu.
    Ako te bas zanima, muz mi je vjernik, imam kriz na sred dnevnog boravka, muz ide nedeljom na misu, moli se i kriza prije spavanja. Jako volim svog muza. Udala sam se u crkvi (kao nevjernik), krstili smo djecu, dala sam (sad znam) tesko odrzivo obecanje da cu odgajati djecu u vjeri... Kasnije sam shvatila, da ce to samo tata raditi, mama ce govoriti sto je vec mami na srcu i dusi, a oni ce svatko sam za sebe odluciti sto im je blize u zivotu.

Dakle, sto bi mi smetali vjernici i kriz, imam ih i doma.

Smetaju me vjera i kriz u sluzbenim prostorima koji nisu crkveni prostori. I znas sto? Mojem muzu takoder. I on misli da vjeronauku nije mjesto u skoli. Ali on nije pravi vjernik kad je ozenio nevjernicu?

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ateisti su pomodarstvo? Ne znam kad sam zadnji put cula ovako nesto suludo.
    Pa eto, tako stoji u linkanom članku, mislim iz 2013.
    Čemu svrha linkanja zapravo uopće nije bila ta. A ni postovima koji su slijedili nakon
    Posljednje uređivanje od šafran : 22.01.2016. at 10:26

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Moram dodat, od 3-4 najblize frendice / kume... jedna je vjernik ono samo takav, zornice, nedjeljna misa uvijek i stalno, bez izuzetka (respect), a jedna je ne mogu vam opisati koliki bezboznik i anarholjevicar. Sto cete, tolerantna.
    I pustam Janjevce u kucu. I djeca mi se u parku igraju sa neitegriranim Romima nezavidnog higijenskog stanja. I imam cijelu jednu granu rodbine vjernika muslimana (svekar Hrvat Katolik je imao prvi brak s muslimsnkom, i djeca iz tog braka su stupali u brakove s muslimanima, i njihova djeca... I ujna sam gomili slatkih malih muslimana... Buuuuuuu.... A svekrov brat je zamislite ozenio Srpkinju, i svi potomci tog braka su se zenili srbima, i ujna sam gomili malih Srba.... Jeeee! A znate sto se dogodilo ocu mog svekra i njegovog brata? Ubili su ga na Blajburgu!!!
    I imam gej frendicu. Koja je sklopila zivotno partnestvo.

POLUDIT CU OD VAS!!!

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Moram dodat, od 3-4 najblize frendice / kume... jedna je vjernik ono samo takav, zornice, nedjeljna misa uvijek i stalno, bez izuzetka (respect), a jedna je ne mogu vam opisati koliki bezboznik i anarholjevicar. Sto cete, tolerantna.
    I pustam Janjevce u kucu. I djeca mi se u parku igraju sa neitegriranim Romima nezavidnog higijenskog stanja. I imam cijelu jednu granu rodbine vjernika muslimana (svekar Hrvat Katolik je imao prvi brak s muslimsnkom, i djeca iz tog braka su stupali u brakove s muslimanima, i njihova djeca... I ujna sam gomili slatkih malih muslimana... Buuuuuuu.... A svekrov brat je zamislite ozenio Srpkinju, i svi potomci tog braka su se zenili srbima, i ujna sam gomili malih Srba.... Jeeee! A znate sto se dogodilo ocu mog svekra i njegovog brata? Ubili su ga na Blajburgu!!!
    I imam gej frendicu. Koja je sklopila zivotno partnestvo.

POLUDIT CU OD VAS!!!
    I onda kažu EX yu

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Nisam stigla spomenuti, da je taj muzev djed imao brata. On je imao 3 sina, ali su sva trojca ozenili Hrvatice, Katolkinje i vjernice. I sve 3 su rodile po troje Hrvata, Katolika, vjernika i vjencali se za takve. Jedan od tih potomaka je clan HDZ-a i prica kako mu je pradjed poginuo na Blajburgu.
    A vidimo se svi barem jednom godisnje za istim stolom. I ljudi iz prethodnog i ovog posta. A na vjencanju je bila i gej frendica . Nazalost bez cure jer je bila na sluzbenom putu .

Sve imam .

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

I ustaša

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Mozda bi i nekog četnika iskopala.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Uh, dosta .

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Da, zaboravila sam napisati, da me to cini nevjerojatni bogatom, jer svaki dan zivim sa razlicitostima oko sebe. A u svemu tome prihvacam sve te druge, a gradim svoje vlastito autenticno ja.
    Pusa!

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Eto, ima praunuke hrvate, polukatolike

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •