Vidi rezultate ankete: Biste li pružili sklonište izbjeglicama kod sebe?

Glasači
90. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • Da

26 28.89%
  • Ne, iako imam mogućnosti

33 36.67%
  • Ne, jer nemam mogućnosti

21 23.33%
  • Ne znam

10 11.11%
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2743

Tema: Lica djece migranata s novinskih naslovnica

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Safran, pa da je i 4 milijuna, pa sta? Pa da su i svi 100 posto muslimani, koliko trenutno ima muslimana u europi? Koliko posto? Koliko posto ce se povecati ako sva ta 4 milijuna muslimana ostanu u europi?idem to sad izracunati. I koliko taj 1 ili 2 posto moze utjecati na nacin zivota,, identitet...Nemojte mi pricati da najbogatiji dio zemljine kugle, najnapredniji, najhumaniji i najpotentniji ginancijski to ne moze. To je sramotno.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    Safran, pa da je i 4 milijuna, pa sta? Pa da su i svi 100 posto muslimani, koliko trenutno ima muslimana u europi? Koliko posto? Koliko posto ce se povecati ako sva ta 4 milijuna muslimana ostanu u europi?idem to sad izracunati. I koliko taj 1 ili 2 posto moze utjecati na nacin zivota,, identitet...Nemojte mi pricati da najbogatiji dio zemljine kugle, najnapredniji, najhumaniji i najpotentniji ginancijski to ne moze. To je sramotno.
    oprosti cvijeta, ali ja te razumijem.
    kao da ne poznas ljudsku prirodu, politiku, spin i sve okolo na okolo.

ajde mi lijepo objasni kako je onda moguce da se kod nas diglo 700 000 ljudi i potpisalo sramotni referendum, o zabrani mogucnosti necega, sto zakonski nije ni postojalo, a ni kad bi postojalo ne ugrozava sve te potpisnike ni za milimetar.

opisala sam situaciju u becu...i standard i ovo i ono..
    pa eto 30% (i to ce jos biti dobro, jer se bojim da ce ih biti i vise) ce glasati za partiju ciji je glavni argument : ausländer raus / stranci mars van, a modus operandi, razbudi najnize instinkte, posij strah i dobij izbore.

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    Ne mogu sad naći gdje sam čula podatak da bi se u slučaju da svi ovi izbjeglice muslimani ostanu u EU njihov udio u populaciji povećao s 4 na 5 %. Znači, u pravu si Cvijeta. A i ostalo napisano je točno. Navodno se kod tih imigranata s vremenom smanjuje i stopa nataliteta, koja je u početku visoka, ali opada s rastom obrazovanja.
    Znači, treba ljudima samo dati priliku. A ne ih izolirati i držati na socijali.
    I ne mogu vjerovati da je takvo nešto nemoguće danas, u eri meni ponekad zaista nevjerojatnih i fascinantnih otkrića (mislim, od onih banalnih stvari da su mi doma kućanski aparati tipa perilica i tv umreženi i šalju informacije na mobitel, evo meni je to sve sf, pa do presađivanja organa i svakojakih čuda medicine, biotehnologije...).
    Jest utopija, ali jest i moguće. Samo da je volje...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •