Pokazuje rezultate 1 do 50 od 627

Tema: Preseljenje u Zagreb

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ja osjecam klaustrofobiju u malim mjestima.
    Grad mi pruza vise izbora pa ako hocu - mogu. Meni je taj osjecaj slobode neprocjenjiv :a_za_sve_ostalo_tu_nije_moj_mastercard:

A Zagreb mi je definitivno puno ljepsi nego prije 20 godina. I grad je nevjerojatan: Maksimirska suma, Medvednica, Jarun (koji osobno ne preferiram, ali tko voli...), kvartovi imaju skole, vrtice, postu, ducane, sprave za vjezbanje :D (eto mi izbora, nemam vise ispriku za sismis-rukave :ne znam s mobitela staviti onaj smajlic sto vjezba.

I isto mislim da jesi ili nisi tip za to.
    Brat se jedva cekao vratiti u rodni grad, najbolja prijateljica se ne bi iz njega ni pomaknula - njih gusi sve ono sto meni daje zraka.
    Pa zajedo disemo provodeci skupa nesto godisnjeg odmora: malo oni kod mene, nesto ja kod njih.
    Posljednje uređivanje od Optimist : 10.12.2016. at 11:18

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
    Ja osjecam klaustrofobiju u malim mjestima.
    Grad mi pruza vise izbora pa ako hocu - mogu. Meni je taj osjecaj slobode neprocjenjiv :a_za_sve_ostalo_tu_nije_moj_mastercard:

A Zagreb mi je definitivno puno ljepsi nego prije 20 godina. I grad je nevjerojatan: Maksimirska suma, Medvednica, Jarun (koji osobno ne preferiram, ali tko voli...), kvartovi imaju skole, vrtice, postu, ducane, sprave za vjezbanje :D (eto mi izbora, nemam vise ispriku za sismis-rukave :ne znam s mobitela staviti onaj smajlic sto vjezba.

I isto mislim da jesi ili nisi tip za to.
    Brat se jedva cekao vratiti u rodni grad, najbolja prijateljica se ne bi iz njega ni pomaknula - njih gusi sve ono sto meni daje zraka.
    Pa zajedo disemo provodeci skupa nesto godisnjeg odmora: malo oni kod mene, nesto ja kod njih.
    Vidiš kako smo svi različiti. Ja se osjećam klaustrofobično u gradovima, ne betonu, među zgradama, neboderima i prometnicama. A slobodno i smireno u prirodi, uz more. Pa čak ne mora ni more biti, mogu biti livade, ravnice, i bilo kakva voda. Mada je more dio mene i mog odrastanja. Kupanje je najmanje što me privlači u njemu, samo gledanje, zvuk i sve to skupa me opušta.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku

A Zagreb mi je definitivno puno ljepsi nego prije 20 godina. I grad je nevjerojatan: Medvednica, Jarun (koji : malo oni kode, nesto ja kod njih.
    Daj mi to molim te objasni! Na primjeru zime.

Evo ja cu iz svog ugla. Imali smo zicaru (gondolu), u skolskim praznicima smo gore isli zicarom sanjkati i skijati. Sada zicare nema, autom mozes gore ali gdje ces parkirati. U skolskim praznicima je gore Kraljica, a nasa djeca i mi smo dole. Na vrhu imas pak nekakve cudne betonske ploce koje su postavljene da bi betko autom dosao do vrha.
    Sanjkanje , klizanje, skijanje je tradicija ovig grada. Dok sam isla u skolu moglo se gore natuci 15tak skijaskih dana. Znali smo gire ici poslije skole. I to javnim prijevozom. U kakvom su stanju planinarski domovi - npr Željeznicar. Necu dalje.

Ne da nije bolje, neg je 100 puta gore

I jos za cvijetu - Zagrem mozda na prvu izgleda lkepse ali kvaliteta zivita njegovih stanovnika je puno losija. Vjeruj mi ili ne moras ali zivim tu cijeli zivot a natukla sam i dosta godina

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •