Quote Originally Posted by Trina View Post
Zagreb je super, predivan grad, poseban. I ubila bi se da moram tamo živjeti. Moraš stvarno biti taj tip da to voliš. Ništa meni ne može zamijeniti moju tišinu, miris i ono što meni nudi moja provincija. Tanči, ti meni nisi uopće jasna. Što ti misliš da mi nemamo mogućnosti za ništa u malim mjestima? Pa sve ono što si nabrojala je bliže nama nego tebi u Zagrebu jer za svaku stvar moraš se voziti dva sata. Mi ovdje imamo sve-mir i tišinu, netaknutu prirodu, a ako želimo bilo što od ovoga što si nabrojala, imamo na 20 min vožnje.
Uostalom, svi ljudi koje znam u Zg koriste isključivo svoj kvart jer tamo imaju sve. U kazalište odu jednom u šest godina, školu biraju uglavnom onu koja im je bliže itd.. a u centar idu svakih par godina na advent da malo pokaužu djeci. Češće sam ja tamo.
Što se zdravstva tiče, svi idu u Zg za veće probleme. A za one druge prirode mi smo stručnjaci. Tako da je sve to lijepo raspoređeno.
Ja bih bila duboko nesretna da moram živjeti u Zagrebu.
Meni je drago da si ti sretna tu gdje jesi.
Isto tako sam ja sretna tu gdje jesam.
Inače, ne znam odakle podatak "da se do svega moram voziti dva sata"
Ja sam za 45 minuta busom i tramvajem na glavnom zagrebačkom trgu od doma.
A za sat vremena autom u Rijeci.
Prometnih gužvi ima svuda i ekstremi se događaju no ne svakodnevno.
Na moru nema gužve?!?
Magistrala nije ljeti zakrčena?
Autocesta zimi zatvorena zbog bure i sl?
Prirodu imamo i mi i to jako lijepu.
Ja fakat ne kužim ovakve komentare, kao da živimo na Golom otoku, a ne u normalnom gradu.
Zbilja svašta.

Sent from my iPhone using Tapatalk