-
mislim da nijedan grad niti selo nije idealno mjesto kojem treba težiti
nego to ovisi od osobe, same sredine i životnih okolnosti
reni7 je grozno, Trini je super, FLopi vidi i dobre i loše strane.. ništa čudno, niti su iste osobe niti žive u istom mjestu
Rena7 to što se ti u toj sredini osjećaš zarobljeno, ne znači da se svi tamo moraju tako osjećati, skroz mogu zamislit da je defektologici baš divno, ako radi u vrtiću ili školi, vjerojatno na nju pada manje djece nego što bi je dopalo u većem gradu, pa može kvalitetnije s njima raditi i vidjeti napredak. Ti si očito jako nezadovoljna, pa malo idealiziraš i Zagreb, nije sve tako savršeno, ali to ne znači da ti unatoč manama ne bi bilo bolje.
Meni osobno se čine bjelodane činjenice da je u maloj sredini teže biti drugačiji od većine, a da je u velikom gradu i njegovom ritmu lakše postati usamljen
Ja sam živjela u gradiću od par tisuća stanovnika, Splitu, Zagrebu i radim već godinama u gradu od 30ak tisuća stanovnika s mentalitetom sela 
za sebe znam da je Split moja donja granica, štoviše kad sam se vratila nakon 7 godina Zagreba, trebalo je i meni i mužu dobrih godinu dana da se oporavimo od kulturološkog šoka
Zagreb mi nekad jako nedostaje, ali tamo sam živjela kao studentica i mlada zaposlena osoba, nisam isprobala gore ovaj život koji živim sad.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma