Pokazuje rezultate 1 do 50 od 627

Tema: Preseljenje u Zagreb

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Zna li neko kako je u Novom Jelkovcu? Gotovo ništa ne mogu pronaći po netu osim novinske tekstove da je geto.
    Sinova prijateljica preselila se onamo s obitelji kad je naselje tek napravljeno. Sve lijepo i novo, dobra infrastruktura, a s druge strane, problem imaju kao i svi novi kvartovi - gradske stanove dobiju ljudi koji ih ne trebaju (npr. kojima su srušene stare kuće kad su se gradile prometnice, a već imaju riješeno stambeno pitanje drugdje) pa ih iznajmljuju kome stignu, pa se podstanari često mijenjaju.

Osim toga, to je istočni dio grada (na glasu kao takav) a budući da smo ionako na toj strani - koga briga???

Offt. Evo priče o opasnom kvartu s istočnog dijela grada: Svojevremeno je kolegica s posla išla na nekakav vjerski događaj u Dubravu (gledati kosti sv. Leopolda Mandića). Taman je kupila novi auto i bila sva u strahu hoće li joj ga ogrebati ili slično.... Ja kažem - ma Dubrava ti je kvart kao i svaki drugi, ima u njemu protuha, ali više ima normalnih ljudi (živjela sam tamo, a brat mi i danas tamo stanuje). Epilog - drugi dan dođe ista ta kolegica i priča kako ju je potpuno nepoznati čovjek pustio da parkira auto u njegovom dvorištu!!! Toliko o opasnom kvartu... Eh....

To isto vrijedi i za Jelkovec. Ima protuha, svakako, ali puno više ima dobrih i normalnih ljudi. Amen.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 15.05.2024. at 13:49

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •