Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Bakteriurija (P.mirabilis)

milo

Početno Bakteriurija (P.mirabilis)

Molim Vas da li je netko imao sličnu bakteriju. Moj mali ima 3 godine na samu Novu godinu završili smo u bolnici, nakon 3 dana visoke temperature, koju nismo mogli puno sniziti. Ustanovljeno je da je adenoviroza, bakteriurija (P.mirabilis). Sada mu nije bakterija visoka ali je prisutna. Danas smo bili na ultrazvuku bubrega jedan bubreg ima malo uži gornji pol, ostalo u granicama normale. Ja mu za sada kuham čaj od brusnice. Da li je netko imao sličnu bakteriju i kako je se uspijo rješiti.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Imali smo je sa 15 mjeseci (urinoinfekt), bili u Zaraznoj 4 dana na antibiotiku. Kasnije je opet dobio istu bakteriju, opet antibiotik. Išli smo i na Šalatu da isključimo refluks, na sreću je bilo sve u redu. Kasnije se nije ponovilo. Držte se!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Imam sam je u trudnoći vaginalno, i to u prvom tromjesečju. Ginekolog kod kojeg sami bila, kao nije znao kako otkriti što mi je. Poslije sam čula da on ima pristup da u prvom tromjesečju ne treba dirati i tretirati antibioticima, koji su potencijalno opasni za plod, pa kaj bu bu.
    Završila zbog 10-te stvari u bolnici, tamo mi je otkrili, dali Sumamed intravenozno u jednom navratu + Klavocin 1 kutiju - i otišla bakterija.

Inače, prvi i drugi mjesec trudnoće sam se previjala od bolova koliko me pekla rodnica.

milo

Početno Bakteriurija (P.mirabilis)

I mi smo pili amoksicilin, za sada trebamo pratiti mokraću, međutim mene brine što je bakterija prisutna za sada 10 na 3, a oni reagiraju kad je 10 na 5. Ja bi htjela nekim prirodnim lijekom da je nema, a ne da strahujem kod svake temperature.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •