Joooj TB, slinim!!! Prekrasno!! :D
Jesi i Honey Boy kupila preko eBay-a?
Joooj TB, slinim!!! Prekrasno!! :D
Jesi i Honey Boy kupila preko eBay-a?
Dio da, dio ne.Ena prvotno napisa
![]()
Ove su sa eBaya:
HoneyBoy 1
HoneyBoy 2
HoneyBoy 3
HoneyBoy 4
Sve su skroz nove. 8)
Preslatke su!!! :D
Sad mi je jasno zašto nalazim samo neke ružne s vojničkim uzorkom, kad si ti ove lijepe sve pobrstila.![]()
:shock: :shock: ma svaki put kad gledam tvoje albume oci mi ispadaju..![]()
...ja slinim već, a još nisam ni pregledala![]()
mvolpe, pa ja to radim --> virim, pipkam, gledam. A ona zapravo mrzi pelene :? . Plače čim ih osjeti kako se približavaju guzi. Možda platnenke imaju kakvu posebnu energiju. Nama ljepote i prirode (), a njoj ne-gole-guzice.
http://www.ebay.com/Fae prvotno napisa
Znam ja adresu, ali mislila sam da imate neki određeni, tipa austrijski ili talijanski koji su nam najbliži... 8)
malo noviteta
http://pg.photos.yahoo.com/ph/sabina...5e.jpg&.src=ph
podsjetite me poslije da vam nahvalim fb pelene i tetu joanne sa zannadu site-a
e, evo me, dakle-FB pelene su savršene! moje otkriće, samo sam lagano zakasnila![]()
tanke, super sjedaju, ne puštaju, i Bruna može u M, a L su joj taman.
što je veliki plus s obzirom da nema puno L pelena koje su joj dobre.
obožavam FB.
a teta joanne sa zannadu je toliko ljubazna , da sam u pozitivnom šoku. orvo mi je isti dan dodala hr na site, promijenila narudžbu (ja naručila small pelenu) i poslala odmah. sve se zbivalo prošlu srijedu pred praznik, a jučer sam imala pelenice u rukama. bez carine, sa smiješno malim s(kršitelj koda)ingom, i besplatnim uloškom uz niske cijene FB!
mrak teta i mrak site
ne kužim čemu se smiješ![]()
uzeli smo slobodu isprobati tvoju M prije nego je otputovala![]()
malo je plića, ali ide bez problema
što reći, FB je zakon
sad znam zašto su tako popularne
ženi treba dati nobelovu za patent
a ja sam tvrdoglava jer ih nisam htjela prije![]()
sad si mi dala misliti
ja ih nikad ne bih uzela, nekako mi nisu "legle" na prvi pogled
hm, morat ćemo onda vidit jesu li stvarno tako dobre![]()
klmama
jel besplatni uložak ide za svaku FB pelenu, ili si naletila na neku akciju?
sad gledam, al vidim da se mora posebno naručiti, a bogme i platiti
cocci
naravno, pogotovo jer nam je u gostima bila mama koja je rekla da ni u ludilu ne bi to stavila na svoje dijete
a onda kad je vidjela bummis cover na krave rekla noi "kako krasne hlačice imaš", a ja njoj važno "to su pelene"![]()
a u pozadini na sušilu kulisa od još pelenica od šogi i njenog malog popišanca od mjesec dana
Soft Cloth Bunz isto daje besplatne uloške uz Fuzzi Bunz. 8)
ali je poštarina boli glava :/ ,
za jednu fb, poštarina nešto manje od 9 baksa
Hm, znam da nešto ne valja sa izračunom s(kršitelj koda)inga na SCB, tako da nikad ne znam kolika je cijena. :/josie prvotno napisa
Ali Heather sa Cloth Diaper Outlet stvarno ima super cijenu s(kršitelj koda)inga. 8)
ja sam za tri pelene i tri uloška platila 10,20 $
moja potraga je bila ovako: otišla sam na FB MOE site, i prošla sve retailers u USA. izračunala gdje mi se najviše isplati, i naručila.
Vidim da sad i na CDO daju besplatan uložak, većina boljih web store ih daju. prosječna cijena FB je 14,95 $.
žao mi je da nisam našla žabe .
i ja sam dvije godine tvrdoglavo odbijala kupiti te izreklamirane pelene, i sad mi je žao. takav kroj, sjedanje i držanje nema niti jedna pocket pelena koju sam probala.
[/url]
da još jedno, dvoje
znam da stignem, imam neke druge probleme![]()
ali plan je petoro-iduće u vodi, peto doma![]()
S(kršitelj koda)ing za 1 medium FB sa uloškom je $4, sad sam pogledala.
A Amy sa Cottontail Baby (i ona i Heather su mi super, sve ne znam koju bih više reklamirala) ima FB po $14.95, a uložak se može naručiti po $1.25. 8)
Inače i Amy i Heather imaju i kodove za popust. 8)
Pogledate ovo:
http://www.cottontailbaby.com/catalo...Fcategory%3D57
$44.25 za 3 FB, dodate još $2.50 i dobijete tri uloška. Iskoristite kod za popust "MDC5" i dobijete 5% popusta na narudžbu, znači praktički uloške dobijete gratis. Ili kod "diaperpin" sa kojim dobijete popust od $2.50 na narudžbe od $25 ili više.
Jedino bi mene osobno bilo frka to naručiti zbog carine, jer Amy neće napisati da je paket gift i staviti manju cijenu.
Aha, kod za popust kod Heather je ovaj mjesec "GOBABY", dobijete 5% popusta na narudžbu (bez s(kršitelj koda)inga, naravno). 8)
da, zaboravih, većina siteova ima popust za 3 ili više fb , pa se isplati tako
ja sam naručivala tri različite veličine, ali svejedno sam super povoljno prošla na zannadu
heather ovako računa :
jedna fuzzi bunz i MOE Microfiber insert = 17.95
Subtotal : 17.95
S(kršitelj koda)ing : 2.40
TOTAL : 20.35
činilo mi se dosta povoljno.
:? Kako je meni ispalo da bi s(kršitelj koda)ing bio $4? :?
pa koju si metodu slanja odabrala?
ja mislim da sam ja onu USPS Airmail post
e i teddy, ovdje dobiješ i free insert za iste pare.
Pa najjeftiniju. :?josie prvotno napisa
A za ovaj site ne znam kakav je, priznajem da ne volim baš eksperimentirati.![]()
dobro, skužila sam tko je amy, ali tko je heather ?
ja bi sa cottontailbaby (dakle od amy) naručila swimdiapers i 1 fb
e, sad, jel tu mogu iskoristiti neki kod za popust? dajte pomozite vi iskusnjače!
i još, jesu vam dosta jedne swimdiapers i nisam pametna koji broj da mu uzmem
on ima 12, 13 kg, ne znam točno
jel bolje l (do 13 kg) ili xl?
Heather je sa Cloth Diaper Outlet.
Mislim da možeš iskoristiti jedan od ona dva koda koja sam napisala.
aries, ako misliš na ove imse vimse, mi imamo xl i one su od 11-14 kg. i jakovu su taman.
ja sam naručila od Amy (cottontailbaby) desetak pelena. Ona mi je predložila da to ne šalje odjednom, već da podijeli u nekoliko manjih paketa radi carine. Nisu mi svi došli odjednom, nisam platila carinu. Nije napisala gift, ali je na svaki paket napisala vrijednost manju od stvarne. Žena je stvarno za suradnju.
noa ima 12 kg, izvagala ga u pošti
slala ja neki paket i dok sam ga zamotavala sjednem ja nou na pult i gledam što se svi naviruju i komentiraju kako je težak, a ja se mislim "pa neće valjda pult slomiti, što je tim ljudima", a tek onda skužim da sjedi na vagi. ajme
mislim da ću mu ipak uzeti L, bolje da nema previše lufta, ionako su tu da spriječe izljeve govanaca
jesu dosta jedne?
MM je u međuvremenu postao gori od mene, "uzmi mu 2, da ima rezervne dok se ove suše" he, he
moraš i misliti na to kako će mu biti oko struka, da mu ne bi bile previše uske, pa da ga ne stežu.mislim da ću mu ipak uzeti L, bolje da nema previše lufta, ionako su tu da spriječe izljeve govanaca
jakove su ove xl baš taman oko struka, a nemogu se podešavati po širini.
ako te M nagovara za dvoje, onda uzmi jedne l i jedne xl.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/sabina...e2.jpg&.src=ph
ne mogu dočekati zadnji paket da mi dođe, pa da stavim sve skupa
cocci je već stiglo, tko zna gdje se moj zagubio![]()
uglavnom, sb fitted terry su me oduševile :shock:
mekane, najvažniji detalj-stanu na brunu i to na srednji druker :shock: i još bolje-stanu ispod uskog bumkins covera, što je dosad uspjelo samo gb pelenama. iako me cocci plašila zbog volančića![]()
kakve li su tek organic terry i organic velour, kad su ove tako divne.
pocketica me nije oduševila-boja je drugačija nego na slici, a i nisam dobila insert
Kako imate krasne pelenice! :D
Baš vam zavidim.
evo i ja konačno danas naručila 2 fb od amy, na bube i crvenu i crvene ribice kupaće gaće
a što ću kad mi sinu super stoji crvena boja![]()
sad čekamo
i molimo boga da carina bude milostiva
što s' ti zapela za ejmi, meni stoput draža hedr (iako prva ima puno ljepši site i bolji izbor)
ah, ja još tražim savršenu.
poslala sam hedrači mejl i spomenula tebe, pa mi se nije više javila![]()