Naslov je svakako neprikladan, mogao bi biti i "Razmislite prije začeća", ali na temi o međuljudskim odnosima. Osobno ne vidim baš nikakvu poveznicu naslova i teme, ali zato su tu moderatorice da ocijene. Što se same teme tiče, ja uvijek polazim od sebe, pa mi je nezamislivo da jedna majka može ostaviti svoje dijete zbog "dečka", ali to više govori o toj ženi nego o bilo čemu drugom. Jer, još da je otišla od supruga i povela dijete, bilo bi za ušicu igle manje neshvatljivo, ali ostaviti djevojčicu od 4 godine... Ona niti ne zaslužuje nositi titulu "majka". Tko zna, možda će "dečko" za koju godinu naći novu "curu", pa će ova postati prošlost... Upravo zbog svega toga, ova njena rečenica da vas nije niti voljela nikako nema smisla, jer ako se upustila u IVF zbog djeteta, a vi ste tu bili "usputni partner", nebi vam niti pod cijenu života "prepustila" dijete. Vjerujem da vam nije lako i od srca vam želim da u vaš život uđe nova partnerica, koja će voljeti vas i vaše dijete, uz koju će vam život postati ljepši i lakši. Biti samohrani roditelj, pa još k tome otac ovako malene djevojčice sigurna sam nije lako i ja vam se iskreno divim na svemu što činite za svog malog anđela. Sretno!!!