Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
pak, lako za nas, mi smo pred krajem MPO puta, što zbog ograničenja što zbog godina što zbog novaca, ali ove nove cure koje stižu na forum i koje svakodnevno stižu u ginekološke ordinacije s problemom začeća imaju pred sobom veliki posao. Na nama je da se borimo uz njih , ali najviše posla imati će one same. Jer pred njima je 10-15 reproduktivnih godina, a nisu sigurne hoće li uspijeti ostvariti svoje majčinstvo. Mi smo se 2009. borile rukama i nogama za sebe i nama slične, a sad je red da nove cure preuzmu kormilo i ne zabadaju glavu u pijesak. I dalje je svaki 6. par u Hrvatskoj neplodan / ima problema sa začećem, taj se problem neće nikad rješiti. On ostaje stalno prisutan u našim životima i životima budućih potencijalnih majki.

Slazem se.
Moj MPO put je skoro pa gotov u Hr. Mozda koji prirodnjak odradimo eventualno u iscekivanju Praga.Tako da me ovaj zakoj koji bi servirali ne ostecuje kao sto me i Milinovicev nije mogao ostetiti jer uz svu dobru volju nisam imala viska j.s. na zalost.
Ali svejedno me sve to uzrujava sada kao i onda.
Ovo nikada nije bila borba samo pojedinca za sebe. Ovo je borba za buducnost vlastitu, sestrinu, necakinjinu, susjedovu, za one koji su imali srece i za vlastitu djecu... Vecina zena koje se svakodnevno bore za sve nas tu su odavno ostvarile svoje majcinstvo.

Vrijeme tako brzo prolazi i uz neadekvatno lijecenje nazalost puno ce parova ostati zakinuto ako se ne pokrenu.