Pokazuje rezultate 1 do 43 od 43

Tema: Jaslice Split

Darijae avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno Jaslice Split

Cure trebam hitno pomoč kako je već 5 misec na izmaku a mog je Luku trebala čuvati baka no nešto se iskompliciralo moram hitno tražit jaslice di da ga upišem . Za deset dana selim na Žnjan pa me zanima kojih tamo ima dobrih jaslica i do kada su uopće prijave....
    Fala na pomoći unaprid stvarno mi gori pod nogama

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

darija ne znam ti baš pomoći..nadam se da će te uspjeti
    znam samo za privatne jasle na pazdigradu i mertojaku, ali su skupe i dosta neadekvatne po mom mišljenju (skučen prostor, hrana ajme,..)

vanjci avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

na znjanu su super privatne jaslice "kremenko"-skupe, ali mislim da su stvarno ok, svi koji su tamo su prezadovoljni, ako ces tramo trebala bi pozuriti ne znam ima li mjesta uopce...drzavne mislim imaju na mertojaku ali

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj vanjci prvotno napisa
    na znjanu su super privatne jaslice "kremenko"-skupe, ali mislim da su stvarno ok, svi koji su tamo su prezadovoljni, ako ces tramo trebala bi pozuriti ne znam ima li mjesta uopce...drzavne mislim imaju na mertojaku ali
    a ja baš i za te mislim da su bezveze posebno iz perspektive lucinih državnih jaslica)

vanjci avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

ja ne, gledam moje jaslice, koje su slovile kao za nas u drzavnom sektoru i ove, iamju manje dice, vise teta, vise smisljenih dogadanja, intimniji nekako...hrana je lipsa, prostor veseliji... ne znam meni su recimo uzasno skupi i zato smo odustali od toga....

Darijae avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Zvala sam Kremenka danas i popunjeni su ali kaže da nas je stavila prve na listu ćekanja kao ima 3 dice šta bi trebalo poreć iz jaslica u mališe do 01.09 a neznaju hoće li jer kao dica se znaju zadržat u jaslicama i kad pređu 3 godine ako se ne uspiju prilagodit ali kao oni sigurno idu u mališe za pola godine pa se misli da ćekam malo ja imam još G.O pa mi može mama uskoćit misec dana dok se misto ne oslobodi...

Mislite li da ima šanse da se to oslobodi i da oni prime bebu u sred godine....
    Btw. koliko su to skupe nisam ni pitala za cjenu jer mi gori pod nogama

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a ja baš i za te mislim da su bezveze posebno iz perspektive lucinih državnih jaslica)
    Imaš pravo na svoje mišljenje ali ja ti mogu reći da je vrtić KREMENKO zaista "na visini zadatka" i žao mi je što je toliko pretrpan pa ne mogu primiti onoliko djece koliko ih se želi upisati.

Jaslice su odlične i evo Medo prelazi u mališe 01.09. pa ako želiš možeš na njegovo mjesto :D
    Inače jaslice koštaju 800 kn.
    Nadam se da ćete "upasti"

Darijae avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

:D hvala svima i ja se nadam da ćemo upasti blizu nam je kuće a i većina ga hvali

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

na žalost ja nisam čula ništa lijepo o njima tj.Kremenku

ja bi ti rekla da probas upisati u državne jaslice-dobit ćeš sve isto za puno manju cijenu
    mislim da je organizacija "Cvit Mediterana" za taj dio grada zadužena

ako želiš javi mi se na pp pa ću ti posalti popis svih vrtića i jaslica u gradu splitu po ulicama raspoređeno

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

na žalost ja nisam čula ništa lijepo o njima tj.Kremenku
    evo sada si čula u mojem postu gore, nikad nije kasno

zrinka19 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

prvo se moram zahvalit brani na popisu vrtića,
    veliko hvala

ali i dalje :?

luca mi ima sad 10 mj i dolazi mi je čuvat mama iz makarske, bilo mi ju je žao tako malu slati u vrtić

e sad izržat ćemo tako ovu godinu, međutim žao mi je mamu mučit i dogodine

pa ako mi možete pomoći, zna li netko koje jaslice imaju smjenski rad, jer ja jedan tjedan radim ujutro jedan popodne

brane preporučila si mi disnyland, zvala sam ih ali oni primaju djecu tek sa navršenih 2 god

neki mi preporučuju privatni vrtić kalimero (od dr. krželja) na pujankama
    je li tko zna šta o njemu? kažu da su prebukirani, da bi se trebalo već sas prijavit za dogodine

je li postoje državne jaslice koje rade u smjenama?

zrinka19 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

u Splitu ne postoje jaslice sa smjenskim radom
    na žalost i ja pročinjem raditi i isto nemam gdje s Lukom poslije 16:00 :/
    vrtići postoje ali jaslice ne

LEA7 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zrinka, moj Marko je u Calimera i ja sam zadovoljna, ali istina je da je prebukiran i da se treba staviti na listu čekanja.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Pozdrav!
    Calimero radi u dvije smjene, sasvim pouzdana informacija, ali ne znam imaju li mjesta u grupi. Imam prvaša koji je tamo išao 5 godina i sad jasličara - imam puno povjerenja u njih i ne bih ih mijenjala ni za kog. Ovo se odnosi na jaslice i "gornju" vrtićku grupu - u "donju" nismo išli.
    Naravno, postoje sitne zamjerke, ali tete su odlične, a mislim da je u tome ipak bit.

zrinka19 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

hvala
    najvjerojatnije ću tamo upisat ako uspijem Luciju jer izgleda da i nemam baš nekog izbora. A i u Calimera mislim da će ići jedan tjedan ujutro s jednom grupom, a drugi tj popodne s drugom grupom jer ako sam ja dobro shvatila rade ujutro i popodne ali različite grupe, odnosno nemaju jednu grupu koja ide jedan tj ujutro, a drugi popodne.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Drage mame!Ima li tko s friškim iskustvima s jaslicama u ST?

nessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

mi smo ti u petra pana-državni ok mi je sad ne znam šta tebe zanima i di

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Zanima me kako ti je dijete zadovoljno,kako,si ti zadovoljna,koliko dugo je u jaslicama,što se jede,kakve su tete ?
    Mi stanujemo na Mejama,ne znam di su najbliže jaslice...
    Zašto si se odlučila na jaslice,a ne za ženu?
    Hvala unaprijed ako imaš volje odgovarati na sva ova moja pitanja!

nessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

princess p ove jaslice su ti na split 3,od 1.9 je krenila nikad zaplakala nije uper je prihvatila dali je to zbog teta ili jer je baš društven tip ne znam,već drugi tjedan je počela spavat
    tete su mi ok pivaju im igraju se crtaju toliko san primjetila jer sam san prvi dan ostala s njom po ure potirala me mala
    uvedena je zdrava prehrana moja prije je teška bila za hranu ali otkad je u vrtiću samo ždere doslovno tako da mi je i to ok
    a odabir između žene i jaslica uvik san za grupu jer nema te žene kojoj bi lako prepustila brigu o mojoj bebi za koju san se jedva izborila a i u jaslicama mi je naučila strpljenju čekanju i djeljenju
    uglavnom vidim da mi je dijete zadovoljno pa sam onda i ja

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

baš mi je drago zbog tebe..i ja imam otprilike slično mišljenje o tetama čuvalicama kao i ti;samo tvoja cura je dosta starija od moje pa ne znam da li joj je tako maloj možda ipak bila bolja žena?

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj princess puffy prvotno napisa
    Zanima me kako ti je dijete zadovoljno,kako,si ti zadovoljna,koliko dugo je u jaslicama,što se jede,kakve su tete ?
    Mi stanujemo na Mejama,ne znam di su najbliže jaslice...
    ali nema više jaslica tamo ispod onog velikog gavrilovićevog dućana (priko puta autobusne stanice)?

ako ih nema tamo, onda su ti najbliže na marjanu, u bagatovoj ulici.

nessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

princess a za kada ti tražiš jer vidim da ti je ona već napunila godinu dana

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj Loryblue prvotno napisa

ali nema više jaslica tamo ispod onog velikog gavrilovićevog dućana (priko puta autobusne stanice)?

ako ih nema tamo, onda su ti najbliže na marjanu, u bagatovoj ulici.
    ajme,često prođem tuda i na samom kantunu tj.na samoj cesti je vrtić s majušnim dvorištem u kojem nikada nisam vidjela nijedno dijete,nije mi uopće palo na pamet da su i jaslice tu
    sutra ću se baš zapiljiti i pogledati pažljivije

nessa,trenutno koristim godišnji odmor i trebala bih sljedeći mjesec početi raditi,ali budući da idam na fizikalnu s njom,tražila sam produženu njegu;ne znam hoće li to biti odobreno,ali ako ne bude mislila sam par mjeseci još biti s njom i onda se vratiiti raditi

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

moja preporuka je privatni vrtić čarobni pianino u brodarici.tete su za svaku pohvalu ja sam prezadovoljna.daju kompletni izvještaj o svemu,djeca su čista uredna,nema kakanih balavih...za 900 kn dobije se usluga za 5!

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj jaseirma prvotno napisa
    moja preporuka je privatni vrtić čarobni pianino u brodarici.tete su za svaku pohvalu ja sam prezadovoljna.daju kompletni izvještaj o svemu,djeca su čista uredna,nema kakanih balavih...za 900 kn dobije se usluga za 5!
    baš sam se raspitivala za te jaslice..jaseirma koliko je tvoje dijete staro i s koliko si ih dala u jaslice?koliko teta je na koliko djece?

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

moj sin je s 1,5 godinu krenuo tamo.doduše bilo je to u varošu,koji je puno lošiji prostor od brodarice.sad ima 4 godine i nije bilo dana da je plakao u vrtiću.ne znam točno koliko je djece,prije su bile 3 tete na smjeni,jako su nježne pažljive,djeca ih vole..nikad nisam čula pritužbu...nažalost sam ga u 9. prebacila u tamarin,zbog igrališta ali sam gorko zažalila.u ponediljak smo opet u pianino,i nikad ga neću ispisat.viruj mi najvažnije je da su tete dobre,a u pianino ne znaš koja je bolja.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Molim za savjet-imam trogodisnjaka koji ide u waldorfski vrtic Iskrica u Splitu i zadovoljna sam jako. Od dogodine bih upisala i drugo dijete, ali je problem sto ce ona tad imati tek 2 godine, a u waldorfski ne primaju djecu jaslicke dobi. zato cu nju morati upisat negdje drugdje. posto zivim u Solinu bilo bi pozeljno da nadjem jaslice koje su mi na ruti Solin-Trstenik(Iskrica)-Meje(gdje radim).i naravno da su dobre.zvuci nemoguce?
    Mame splicanke, pomagajte!!!
    Pozdrav

nessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

vidim da ti nitko nie odgovorija pa ne znam jesi li pronašla ali moja je u petar pan i ok mi je,to je na st3

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Solin - Bilankuša "Sunce moje malo"
    Solin - Japirko "Pipi Duga Čarapa"
    Solin preko puta stare škole (don Lovre KAtića) "Mala sirena"

Vrtići su super
    Moja susjeda je malenog dala u "Malu sirenu" ćim se otvorio i prezadovoljna je

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Znam da sam malo uranila, ali kao i uvijek počinjem rano s prikupljanjem informacija. Jaslice su mi potpuna nepoznanica, pa molim iskusnije mame da me upute: na što obratiti pozornost prilikom predaje molbe; može li se predati molba u nekoliko jaslica i da li traže originale ili su dovoljne kopije; koliko koštaju jaslice; preporuke za splitske jaslice?
    Eto, nadam se da ćete mi dati smjernice od kuda krenuti.
    Unaprijed veliko hvala

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

evo i mene zanima za splitske jaslice,tocnije na brdima.imate li preporuku za neke odredene?
    i ovo gore sta je pitala lopy,moze li se predati molba u vise njih ?i zanima me jos nesto,posto je moj malisa hipotonican kaze mi ova jedna poznanica da bi onda manje placali ako se upisemo da nam se cuva mjesto.jer ako mi njega bude odobrena tek bi s dvije godine ga dala u jaslice.molila bi nekog da pomogne i odgovori mi ,unaprijed hvala

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

dora5 ima jedan jako dobar vrtić na Ravnim Njivama, državni, ali sad moram provjeriti kako se zove.

Little*star avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Mene također zanima kakva su iskustva s jaslicama u Splitu...ima li na Brdima koje dobre jaslice ali državne..

Hvala

Little*star avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Ili iskustva općenito sa jaslicama u St..

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

super su ti na Brdima novi "Nevica" i "Pluton". mom su sinu bile prekrasne tete, s tim da su ove godine 2 prešle iz plutona u nevicu.

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

mi imamo iskustva samo s jaslicama na Marjanu, u "Mandalini". meni su super, a i malac je zadovoljan. tete su mu odlične. iako bi ja jednu ipak zamijenila onom koja mu je bila par mjeseci na zamjeni. ta je bila fenomenalna.
    najvažnije mi je da je malac zadovoljan.
    šta se tiče vrtića - mala mi ide u nalipši vrtić u gradu (možda sam malo i subjektivna, ali je stvarno prekrasan vrtić i na naj lokaciji u splitu), a tete su....bolje da ne iznosim svašta.

Little*star avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj dora5 prvotno napisa Vidi poruku
    evo i mene zanima za splitske jaslice,tocnije na brdima.imate li preporuku za neke odredene?
    i ovo gore sta je pitala lopy,moze li se predati molba u vise njih ?i zanima me jos nesto,posto je moj malisa hipotonican kaze mi ova jedna poznanica da bi onda manje placali ako se upisemo da nam se cuva mjesto.jer ako mi njega bude odobrena tek bi s dvije godine ga dala u jaslice.molila bi nekog da pomogne i odgovori mi ,unaprijed hvala
    Ove godine su rekli da ne treba podnositi zahtjeve u više vrtića nego samo jedan jer su umreženi i da će sve biti transparentnije.
    Ako nema mjesta u traženom vrtiću dijete se smješta u slijedeći najbliži prema mjestu prebivališta.
    Rezultati upisa će isto biti objavljeni na web-u.

linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj nahla prvotno napisa Vidi poruku
    super su ti na Brdima novi "Nevica" i "Pluton". mom su sinu bile prekrasne tete, s tim da su ove godine 2 prešle iz plutona u nevicu.
    Znam da je upis star, al mi sad trebaju informacije. Jesu li ovo privatne jaslice? Imaju li dvorište? Za državne nam je prekasno, nažalost...
    Posljednje uređivanje od linolina : 26.06.2012. at 23:25

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

nisu, to ti je Radost. al ima negdi na Brdima i privatni, mislim baš kraj škole Brda. ima ti i Montesori kraj pošte na Ravnim Njivama

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Na Brdima su Princeza i Montessori vrtić....

Nevica i Pluton su državni vrtići Ro Radost

Informacija od jučer...vrtići Marjan imaju 80 slobodnih mjesta.....

http://www.vrtic-marjan.hr/

nessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

zna li netko dobre privatne jaslice? hvala

sankris avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Može li mi netko preporučiti dobre privatne jaslice u Splitu ili Solinu? Kakva su vam iskustva sa Čarobnim pianinom u Terzićevoj?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •