Pokazuje rezultate 1 do 43 od 43

Tema: Jaslice Split

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Znam da sam malo uranila, ali kao i uvijek počinjem rano s prikupljanjem informacija. Jaslice su mi potpuna nepoznanica, pa molim iskusnije mame da me upute: na što obratiti pozornost prilikom predaje molbe; može li se predati molba u nekoliko jaslica i da li traže originale ili su dovoljne kopije; koliko koštaju jaslice; preporuke za splitske jaslice?
    Eto, nadam se da ćete mi dati smjernice od kuda krenuti.
    Unaprijed veliko hvala

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

evo i mene zanima za splitske jaslice,tocnije na brdima.imate li preporuku za neke odredene?
    i ovo gore sta je pitala lopy,moze li se predati molba u vise njih ?i zanima me jos nesto,posto je moj malisa hipotonican kaze mi ova jedna poznanica da bi onda manje placali ako se upisemo da nam se cuva mjesto.jer ako mi njega bude odobrena tek bi s dvije godine ga dala u jaslice.molila bi nekog da pomogne i odgovori mi ,unaprijed hvala

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

dora5 ima jedan jako dobar vrtić na Ravnim Njivama, državni, ali sad moram provjeriti kako se zove.

Little*star avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Mene također zanima kakva su iskustva s jaslicama u Splitu...ima li na Brdima koje dobre jaslice ali državne..

Hvala

Little*star avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Ili iskustva općenito sa jaslicama u St..

Little*star avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj dora5 prvotno napisa Vidi poruku
    evo i mene zanima za splitske jaslice,tocnije na brdima.imate li preporuku za neke odredene?
    i ovo gore sta je pitala lopy,moze li se predati molba u vise njih ?i zanima me jos nesto,posto je moj malisa hipotonican kaze mi ova jedna poznanica da bi onda manje placali ako se upisemo da nam se cuva mjesto.jer ako mi njega bude odobrena tek bi s dvije godine ga dala u jaslice.molila bi nekog da pomogne i odgovori mi ,unaprijed hvala
    Ove godine su rekli da ne treba podnositi zahtjeve u više vrtića nego samo jedan jer su umreženi i da će sve biti transparentnije.
    Ako nema mjesta u traženom vrtiću dijete se smješta u slijedeći najbliži prema mjestu prebivališta.
    Rezultati upisa će isto biti objavljeni na web-u.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •