Pokazuje rezultate 1 do 50 od 54

Tema: Osjećaj prije potpomognute..

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja sam isto imala osjećaj da ćemo teško zatrudniti (neznam možda zbog toga što sam imala takav slučaj u obitelji) i nisam dugo čekala da se obratimo doktoru i uz sve to trebalo nam je ravno 8 godina da zatrudnim uz MPO, zato moj savjet ti je da ne čekaš ... naravno da samo liječenje nikome nije slatko, pogotovo ako se jako otegne kao što je nama, ali ono što smo dobili na kraju nemože se mjeriti s ničim!

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Ja i mm smo u braku 8.godina, ispočetka nam se nije žurilo, ja sam se tek zaposlila u firmi, čekala sam da me prime za stalno.Nakon toga smo mislili uvijek biti će, desit će se i nama i nismo si htjeli priznati da postoji problem. Krenuli prvi puta nakon 4 godine braka, međutim suprug se razbolio i sve je stalo na tome. Sada krečemo ispočetka, 8 godina je iza nas, prvi pregled odradili u vinogradskoj i sada slijedi skupljanje nalaza pa čemo vidjeti šta dalje. Bilo je teško krenuti i priznati sam sebi da postoji negdje problem ali godine nam idu i moramo hvatati vlak dok još možemo. Želim nam svima sreću i da sve držimo svoje bebice vrlo brzo u rukama

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •