Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 54 od 54

Tema: Osjećaj prije potpomognute..

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Sto se vise blizi vrijeme postupka sve vise depresija, onda kad saznas da netko ti najblizi ceka bebu u isto vrijeme ti se i rusi cijeli svijet i sretan si zbog te osobe...

tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Citiraj Jolica30 prvotno napisa Vidi poruku
    Sto se vise blizi vrijeme postupka sve vise depresija, onda kad saznas da netko ti najblizi ceka bebu u isto vrijeme ti se i rusi cijeli svijet i sretan si zbog te osobe...
    Točno tako se ja osjećam, mi smo prije desetak dana postali stric i strina, jako nas to veseli ali smo u strahu hocemo li preksutra saznati da smo uspjeli ili opet jos jedan minus.. Strasno..

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Joj Jolica , baš te razumijem.. Ja planiram u sljedećem ciklusu na fet, a već sam sada u grču, depresiji, ne znam ni kako bi to nazvala. Svaki put mi je sve teže ići, a neuspjeh sve više boli..
    Ponekad mi se čini da nema kraja, da ću do kraja život ići u postupke i čekati betu..

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Nama ce ovo biti prvi postupak, toliko nade polazem u njega da to nemogu ni opisati ali istovremeno boli to sto nemozemo postati mama i tata, boli toliko jako....a ova godina zapocela trudnicama oko mene, i zaista sam sretna zbog njih no istovremeno tuzna beskrajno zbog nas...

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •