Pokazuje rezultate 1 do 50 od 58

Tema: Prvi dan srednje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Forka prvotno napisa Vidi poruku
    P.S. Da ne bi bilo zabune, "krv, znoj..." je moja interpretacija, kao i riječ zastrašivanje, sve to je, naravno, bilo zapakirano u celofan i izrečeno puno suptilnije...
    Eh, može biti.... Moj sin je gluh za te finese. Ne zanima ga. Da mu je mlađi brat tamo to slušao, ja bih doma imala pravu dramsku izvedbu od prepričavanja zbivanja. Ovaj veliki šuti i napravi točno ono što se od njega traži. U to ime morala sam tražiti odgovarajući kancelarijski materijal (fascikl za ulaganje papira s četiri rupe - za kemiju, odgovarajući blok iz kojega se drapaju papiri za to, pregradni listići...) jer on mora imati na dlaku točno sve što prof. traži.

Offt. mlađega smo upisali u dramsku radionicu, više mi se sviđa ideja da glumi tamo nego da radi drame doma, he he he...

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Da mu je mlađi brat tamo to slušao, ja bih doma imala pravu dramsku izvedbu od prepričavanja zbivanja. Ovaj veliki šuti i napravi točno ono što se od njega traži. U to ime morala sam tražiti odgovarajući kancelarijski materijal (fascikl za ulaganje papira s četiri rupe - za kemiju, odgovarajući blok iz kojega se drapaju papiri za to, pregradni listići...) jer on mora imati na dlaku točno sve što prof. traži.
    Hahaha, dramsku izvedbu smo imali mi doma (doduše, moja m. ide i na dramsku ).
    Nego, čini mi se da ne dijele baš iste profesore

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Forka prvotno napisa Vidi poruku
    Hahaha, dramsku izvedbu smo imali mi doma (doduše, moja m. ide i na dramsku ).
    Nego, čini mi se da ne dijele baš iste profesore
    Moj je u A programu, 1.D

Gledao je mm na web stranici - imaju petnaestak profesora samo iz matematike (sve žene, he he he...)
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 10.09.2015. at 08:24

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •