-
-
Osoblje foruma
Da pitas pedijatricu sto je tocno propisala? I cemu to sluzi?
-
Osoblje foruma
Jer naslov nema veze sa 3d kapima.
-
Propisala mi je gentiana violet (uz d3 koji je nebitan) ali nit mi je rekla da je napisala recept, niti kako kada i zasto da ih koristim pa mi zato nije jasno... samo su me docekale u ljekarni... zasto bi ih dala ako je rekla nisu gljivice, koristi sudokrem
i smijem li ih koristit onda uopce?
-
Osoblje foruma
GV je antiseptik.
Sprecava razvoj mikrorganizama na povrsini koju se namaze. Nije antimikotik ( lijek gljivice), niti antibiotik ( lijek za bakterije)
-
Ivana sky, ja bih ti toplo preporucila da bebi guzu peres vaticama i mlakom vodom (nikakve vlazne maramice), posusis tapkajuci gazicom ili nekom drugom mekom tkaninom, namazes tankim slojem sudocrema, pokusas sto manje oblaciti pelenu (bodi i preklopljena gaza na stidnicu), a sto vise vjetriti guzu.
I, nakon sto izlijecite pelenski, izbaci kreme i koristi ih samo ako se pojavi osip.
-
Vatice i vodu obavezno kad mozemo, vl.maramice samo ako smo bas vani negdje, sudokrem mazemo... budem pokusala i vjetrit, hvala za savjet
-
Da se prišlepam na temu...
Dobili smo virus usta, šaka, stopalo. Bili kod pedijatra i prepisao nam Gentianaviolett. Ista stvar, nek mažemo štapićem za uši. Kad se osuši osip za nekih tjedan dana sve ok. I sve je to meni fino zvučalo dok smo bili tamo.
E, a sad imam sto pitanja.
1. Rekao je da i u usta stavljamo, a na kutiji istaknutim slovima piše samo za vanjsku uporabu. 
2. Treba li u biti sav taj osip mazati (jer toga ima prilično puno) ili samo kao malo jače ranice?
3. S obzirom na to da je cilj da se to osuši, a i zato što je sve ljubičasta od toga, smijem li joj to oprati?
Do pedijatra mogu doći tek sutra popodne, a ako netko zna odgovor na koje od ovih pitanja, voljela bih znati prije...
-
Ne znam odgovore na pitanja, ali je moj stariji nedavno prebolio istu bolest.
Boli smo kod dr jer nije mogao spavati koliko su ga tabani svrbili.
Dobili Rinolan sirup i uputu sestre da ga kupam u uvarku hrastove kore.
Ne znam koliko je pomoglo u lijecenju osipa jer ga nije bilo jako puno, ali nas je spasilo svraba.
Jedino nakon kupke (stopala) bi mogao zaspati.
-
Autumn ja mazem cijeli osip, doduse ona ga nema puno ali prodjem i najmanje tockice...
Operem kad se presvlacimo ili kupamo, tj. to se ni ne da bas oprat, koza upije tu boju, ali vjerujem da odradi svoje i da djeluje u vremenu izmedju (jer ju ja operem prije podoja a to je cca 3h razmaka)
Za u usta nazalost ne znam 
Mozda da nazoves hitnu pa njih pitas ako ne mozes do pedijatrice jos
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma