Ti mislis da uciteljica to skriva?
Zato sto ne govori o tome na roditeljskom , a posebno zbog toga sto ne imenuje djecu nad kojom se provodi?
IP je samo prilagodba metoda rada, nikakav smanjeni program i sl. To bi se moglo ( i trebalo ) provoditi sa svom djecom u idealnom slucaju . Po mogucnosti da nikome ne upada u oci , i da se dijete minimalno izdvaja.
Ja nemam pojma tko ima sluzbeni IP u razredu mog sina, osim onih ciji su roditelji to sami rekli.
Zdravom logikom se moze zakljuciti da sigurno u razredu ima jedno ili vise djece kojoj treba posebni pristup. Cista statistika. Ne znam zasto bi to uopce trebalo naglasavati? ( iako su to nama znali spomenuti vise puta bez imenovanja na roditeljskim sastancima)
Super za dijete jer njegov profesor zna provoditi IP.
npr. ja imam one koji ne znaju. Pa ga onda i ne provode da se ostala djeca ne bi bunila " sto ce selo reci?"
Ocito je onda da i taj profesor misli da se mom djetetu pravi -usluga. A ne da je to nesto sto je njemu potrebno da bi bio JEDNAK i imao JEDNKE sanse zbog svojih ogranicenja.
Iskreno, meni su djeca koja primjecuju takve stvari i potpuno jasna . Samo mi nije jasno zasto to ne pitaju svoje profesore. Ali roditelji koji trkeljaju o tome da bi svi trebali biti jednaki i kako mi je svijet nepravedan i pun mezimaca ...
e, oni mi nisu jasni.
Mislim , ljudi, sto ne mozete objasniti djeci da poneka djeca imaju drugaciji pristup zbog svojih ogranicenja ili poteskoca?
ili je zabavnije misliti da ucitelj ima svoje ljubimce ili pije kavu sa nekim roditeljima?