Pokazuje rezultate 1 do 50 od 218

Tema: Razlicitost u ispitivanju i ocjenjivanju

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    A ljudi inače generalno ne vole zadiranje u svoju privatnost zato što je se srame?
    ALi IP nije privatan, jer se provodi javno, u razrednom odjelu pred 20+ djece. Nije IP nešto u spavaćoj sobi između tebe i muža. Nego nešto što se vidi, dešava se i zato se pita šta je to.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    ALi IP nije privatan, jer se provodi javno, u razrednom odjelu pred 20+ djece. Nije IP nešto u spavaćoj sobi između tebe i muža. Nego nešto što se vidi, dešava se i zato se pita šta je to.
    Dobro provodenje IP moze biti tako neprimjetno da se ne primjecuje i nema potrebe ga naglasavati.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Dobro provodenje IP moze biti tako neprimjetno da se ne primjecuje i nema potrebe ga naglasavati.
    Mi govorimo o slučajevima kada ga druga djeca primjete i pitaju zašto je netko po njima "privilegiran". Da li im tada reći da se provodi IP ili im reći da gledaju svoja posla i misle si šta hoće?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Ponekad može.

Često nema šanse.

Na koji način da moj mlađi sin sakrije to što ima dva zadatka manje iz matematike? Teško je to.

Čini mi se da i ti i ja gledamo skučeno, iz cipela roditelja točno određenog djeteta s točno određenim problemom. Osoblje škole ima širu sliku. Što ne znači da su uvijek educirani i u stanju nositi se s tim.

* * *
    Na upisu u srednju školu mene su pitali za starijega što mu točno treba (smetnje fine motorike - ništa posebno više osim ružnog rukopisa, ali papiri postoje) i psihologinja mi je odmah rekla nešto što mi se učinilo važnim imati na umu: "Morate biti svjesni činjenice da se IP ne može uvijek provoditi na idealan način jer profesori moraju imati u vidu cijeli razred, a ne samo jedno dijete da o njemu vode brigu." Shvaćam. To je istina.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 07.09.2015. at 11:12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •