Pokazuje rezultate 1 do 50 od 218

Tema: Razlicitost u ispitivanju i ocjenjivanju

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

vrlo jednostavno, da učenici koji idu u neki razred i njihovi roditelji nemaju pravo znati da se točno određeno dijete NN školuje po posebnom programu i zašto.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    vrlo jednostavno, da učenici koji idu u neki razred i njihovi roditelji nemaju pravo znati da se točno određeno dijete NN školuje po posebnom programu i zašto.
    ja to nalazim prilicno kontraproduktivnim u situacijama u kojoj ce drugoj djeci poseban program biti vidljiv, bez obzira sto zakon o tome kaze, ali ne moramo biti istog misljenja.
    a i ne znam sto zakon o tome kaze, na nekoj od stranica enela je rekla da su ocjene javne. to se naravno tice ocjena, a ne posebnog programa, ali citala sam na topiku i misljenja da i ocjene moraju biti stroga tajna.

no meni se tu uopce ne radi o zakonu.
    a inace kao sudionik sveucilisnog zivota imam osjecaj, da nikada nismo imali vise zakona i paragrafa, a losije skolstvo.

a ne radi mi se ni o ocjenama, da li su tajne ili ne, ovakve ili onakve.

radi mi se o atmosferi skole i toga da se djeca trebaju ohrabrivati da pitaju, da komuniciraju, da sudjeluju, a ne da se i ne usude niti pitati, niti misliti, jer eto trebaju gledati svoja posla.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •