Pokazuje rezultate 1 do 50 od 218

Tema: Razlicitost u ispitivanju i ocjenjivanju

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Je, bas zbog takvih kao ti sandra ne treba niti spominjati da netko ima IP.
    jer ocito izlaganje nosi samo negativu za to dijete, a nikako ne nista pozitivno.
    jer vjerovala ili ne cak i mali Pero koji ometa nastavu moze biti dobar razredni kolega kojeg djeca vole.
    moze biti empatican, moze biti zabavan, moze biti 1000 stvari, a ne samo " mali koji ometa nastavu/ima IP".

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Je, bas zbog takvih kao ti sandra ne treba niti spominjati da netko ima IP.
    ".
    Moje dijete ima IP, kao i nekoliko druge djece iz razreda. A imamo i jedno s PP. IP u cijeloj priči nije bitan, već ponašanje.
    Posljednje uređivanje od sandra111 : 07.09.2015. at 15:55

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj sandra111 prvotno napisa Vidi poruku
    Moje dijete ima IP, kao i nekoliko druge djece iz razreda. A imamo i jedno s PP.
    U cemu je onda problem sa Perom i smanjenim testom.
    ako je to dio njegovog IP-a?
    Kao sto sam vec 100% napisala ako Pero ugrozava fizicki drugu djecu, i agresivan je prema njima, tada ucitelj i skola treba razmisliti o asistentu.
    Za ovo ostalo, da Pero ometa drugu djecu koja i sami imaju problema. Takav je zivot. Nema idealnih uvjeta pogotovo ako je 20 + djece u razredu.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

IP i smanjeni test nisu problem (dakako, IP obuhvaća mnogo više nego smanjenje testova), pogotovo ako je jasna potreba njegova provođenja (a u prvom postu forumašice očito to nije bilo transparentno), problem vidim u ponašanju (iz prvog postu sam zaključila da se ponašanje, koje uključuje maltretiranje, ometanje nastave i razmetanje, nepromijenjeno nastavlja dvije godine, pa zato mislim da je priča mnogo šira od IP). Ja sam tu priču bespotrebno proširila i iskarikirala pa se zbog toga ispričavam.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj sandra111 prvotno napisa Vidi poruku
    IP i smanjeni test nisu problem (dakako, IP obuhvaća mnogo više nego smanjenje testova), pogotovo ako je jasna potreba njegova provođenja (a u prvom postu forumašice očito to nije bilo transparentno), problem vidim u ponašanju (iz prvog postu sam zaključila da se ponašanje, koje uključuje maltretiranje, ometanje nastave i razmetanje, nepromijenjeno nastavlja dvije godine, pa zato mislim da je priča mnogo šira od IP). Ja sam tu priču bespotrebno proširila i iskarikirala pa se zbog toga ispričavam.
    Ma sve ok. Kazem , i ponasanje je vrlo sirok pojam. Ali ako je ucenik agresivan i ugrozava druge unatoc trudu ucitelja tada bi strucna sluzba trebala poduzeti mjere. Koje su mjere, oni znaju. Prvo dijete poslati na obradu ( ako vec nije bilo) i tada traziti asistenta koji bi mu pomagao .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •