Pokazuje rezultate 1 do 50 od 207

Tema: Koliko vam je trebalo da ih pocnete slati pokrpane u skolu?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

e, a kod nas skola trazi trenirku (iliti tutu) jer, kao kod marte, nemaju svlacionice pa na dane kad je tjelesni treba doci u tuti
    s obzirom da je nasa uciteljica slobodan neki duh, taj tjelesni se seta po njenoj procjeni, pa imam slike s igralista gdje moj sin igra kosarku u trapericama (iliti rebama)
    ajde, bar uvijek imaju elastina

ja isto preferiram traperice/hlace (iliti gace ) za skolu, ljepse mi izgleda od trenirke
    onda kupim malo ljepse trenirke za skolu (s dzepovima, deblje, ukrasenije, we) za razliku od onih 'obicnih' za trening ili park
    ni zimi mu ne volim obuci zimske cipele na trenirku, samo tenisice (patike ), sve mi se komplicira

kcer u vrtic najcesce ide u tajicama (iliti gegama), ali 'tajice nisu hlace' pa pazim da na to ima duzi gornji dio
    ona mrzi da je ista steze pa je katkad uspijem nagovoriti na traperice (mekane) al svejedno gundja (iliti grinta) dok ih ne skine

a ovaj drop crotch mi je zasad bas ruzan, a sa straznje strane i smijesan look
    mozda da ga gledam svaki dan bi se i navikla, ovako mi izgleda kao prazna pelena
    doduse, ni one padajuce hlace mi nikad nisu bile ni postale lijepe
    mozda prodje ta moda dok moj sin doraste, a muz valjda nece pokleknuti

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
    a ovaj drop crotch mi je zasad bas ruzan, a sa straznje strane i smijesan look
    a imaš i tih pretjerivanja, a i krojeva gdje samo malo vise. ti su mi skroz kul.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    a imaš i tih pretjerivanja, a i krojeva gdje samo malo vise. ti su mi skroz kul.
    He he he ,onda su moji dečki skroz kul "oduvijek" - oni su dugački i tanki, ko gliste, pa im i najobičnije hlače obično tako vise, osim ako ne uspijem naći skroz slim kroj.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    He he he ,onda su moji dečki skroz kul "oduvijek" - oni su dugački i tanki, ko gliste, pa im i najobičnije hlače obično tako vise, osim ako ne uspijem naći skroz slim kroj.
    eto, moda im trenutno ide u prilog

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    ovako i moj, i gaćice mu se često vide, ne znam je li to sad u modi, bilo je kad sam ja bila u srednjoj

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    ja bih rekla da taj drop crotch niti ne može nositi svatko.
    na nižoj osobi možda bi izgledalo diskutabilno, ali na onome tko ima visinu, sasvim sigurno ne.
    a osim fizičkih predispozicija, to jednostavno moraš znati nositi!
    vjerujem da jest smiješno onome tko ne bi znao kako bi se ponašao u tome, vjerojatno bi i hodao ko da je usr*n
    ali na tim mladim i zgodnim dečkima koji ih nose uopće ne brinem da l' izgleda dobro - jer izgleda dobro.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    ja bih rekla da taj drop crotch niti ne može nositi svatko.
    na nižoj osobi možda bi izgledalo diskutabilno, ali na onome tko ima visinu, sasvim sigurno ne.
    a osim fizičkih predispozicija, to jednostavno moraš znati nositi!
    vjerujem da jest smiješno onome tko ne bi znao kako bi se ponašao u tome, vjerojatno bi i hodao ko da je usr*n
    ali na tim mladim i zgodnim dečkima koji ih nose uopće ne brinem da l' izgleda dobro - jer izgleda dobro.
    Eeeee, svaka čast! To ja svojima govorim kad im obične hlače skliznu onako da tur visi - da baš tako izgledaju. Ali stvari su se promijenile sa smartphone-om, jer sony experia ne stane u džep, pa su počeli nositi remen i na njemu torbicu za mobitel. Sve si mislim da bih to i ja mogla (imam sličan model).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •