Stranica 3 od 5 PrviPrvi 12345 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 207

Tema: Koliko vam je trebalo da ih pocnete slati pokrpane u skolu?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

hahaha, ja sam se to isto pitala, ono, živa se nemrem načuditi što je tu ružno?!
    nije da sam nešto u živo puno viđala jer mom sinu to definitivno ne stoji, ali vidim na nećaku i drugim dečkima.
    ali to je valjda ona tvoja, cvijeto, kad dođe neko kronično nerazumijevanje tih naših mladih, a onda si već puno ostario
    ja se ne dam! i mažem lice kremom svaki dan

Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Od 5. razreda na više, trenirka nije baš primjerena. Tada i profesori malo "ozbiljnije" shvaćaju djecu koja su "pristojno" odjevena. Tu ima smisla ona već spomenuta rečenica " ne idem ni na posao u trenirci". Maleni se još mogu provlačiti. Iskreno, mene u životu najmanje brine kakve će hlače nositi!

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Od tog nekog predpubertetskog doba, kažu muški, da trenerka više nije dobra ideja jer te može dovest u neugodne situacije ako te u krivom trenutku prozovu pred ploču

*meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    Od tog nekog predpubertetskog doba, kažu muški, da trenerka više nije dobra ideja jer te može dovest u neugodne situacije ako te u krivom trenutku prozovu pred ploču

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

hahaha

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

naravno da nam moze bit ruzno, pobogu, svakome je svasta ruzno
    meni ova vertexina slika i nije toliko, jer je crna i ublazena, ali sve ove okolo su mi ruzne, i u muskoj i u zenskoj varijanti
    (ruzni su mi i dlakavi djiletini i ko zna sto jos)
    vjj cemo se za par godina smijat tom trendu ko sto se smijemo nekim proslima u ciklusima

a druga je stvar sta bi vertexin A. super izgledao u bilo cemu jer je takav momak

i treca, sto bih i ja kupila svom da hoce sve sta nije nepristojno ili uvredljivo
    (i malo ga zafrkavala kad obuce )

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

meni je taj look ok za vidjeti na malom broju ljudi koji to znaju 'isfurati', ali većina mi u tome izgleda smiješno i ne mogu si pomoći.

moj sin je te pubertetske godine proveo isključivo u crnim trapericama i crnim majicama omiljenih metal bendova. već negdje pri kraju srednje je počeo nositi i ostale boje, ali ga nikako ne mogu zamisliti u onakvom tipu gaća jer jednostavno nije njegov 'đir'.

Isto ko što mi je skroz cool vidjeti Urbana sa suknjom i masom pirsinga po sebi, a mm bi da to isto stavi na sebe izgledao ko redikul

I da, trenerke su mi prolazne isključivo za skroz male klince i za sport. u svim ostalim dobnim skupinama i situacijama ima hrpa druge odjeće koja puno bolje izgeda, a također je udobna i funkcionalna.
    Posljednje uređivanje od Bodulica : 10.09.2015. at 03:19

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Bodulica prvotno napisa Vidi poruku
    I da, trenerke su mi prolazne isključivo za skroz male klince i za sport.
    Stvarno? Znači nije ti to niti odjeća za slobodno vrijeme?
    Bit će da kod nas ni danas nije zastario običaj da ljudi obuku veštit za gledat dnevnik i kažu dobar dan spikeru

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Stvarno? Znači nije ti to niti odjeća za slobodno vrijeme?
    Bit će da kod nas ni danas nije zastario običaj da ljudi obuku veštit za gledat dnevnik i kažu dobar dan spikeru
    je, to je odjeća i za slobodno vrijeme. zaboravila sam to dodati. to što ja trenerke ne volim i ne nosim je drugi par rukava. a daleko sam ja od veštita.

ali sad smo već dotakli u onu de gustibus...

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Bodulica prvotno napisa Vidi poruku
    ...
    I da, trenerke su mi prolazne isključivo za skroz male klince i za sport. u svim ostalim dobnim skupinama i situacijama ima hrpa druge odjeće koja puno bolje izgeda, a također je udobna i funkcionalna.
    Da, ovo me podsjetilo na "trend" mama u parkicu u trenirkama. Kao, kad rodis onda hodas okolo u trenirki... Ja sam hodala u trapericama.
    Meni je trenirka isto za sport, neki prljavi posao na zemlji (ako nemas adekvatne traperice), i eventualno za jutarnju kavu u lokalnom kaficu (u teoriji bar, osobno jos nisam isprobala )

dodagoda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Moj se voli "srediti" ali se ipak u školi najugodnije osjeća u trenirci. Nikad ga ni u vrtić ni u školu nisam slala pokrpanog(jedino ako su to bile stvarno neke malene jedva zamjetne zakrpice) jednostavno se nisam mogla natjerati na to. Prošle školske godine(1 razred) je na koljenima sredio 2-3 para traperica i 4-5 donjih djelova trenirke . Bilo je trenutaka po zimi da mu nisam imala šta obući dok se ono što je čitavo suši. Nadam se da će ove godine biti bolje.

p.s.
    uvijek gledam da je to za školu neki "malo ljepši" donji dio trenirke a ne kao pidžama. Evo sad npr. ima 2 komada finih Nikki-jevih trenirki sa džepovima...
    Posljednje uređivanje od dodagoda : 10.09.2015. at 10:24

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

kako gdje.

ja tu nisam bas neki formalist, ali u svibnju je na konzert anne sophie mutten u musikvereinu dosla zena doslovce u japankama i pareu za plazu.
    bome su je svi gledali.
    a ja sma mislila da je neka australka, jer kad smo u sydneyu bilu u njihovoj poznatoj i prekrasnoj operi, vecina posjetilaca je bila u japankama i onim surferskim gacama.
    moja seka je rekla da se odmah vidi tko su europljani a tko domaci.

ja sam tu dosta opustena i vidim ovdje i u kazalistu i na koncertima da je tu ima svega od jako uredenih ljudi, do mladih u trapericama i sakoima, ili onako dosta casual. bitno je da ljudi dodu i da ih zanima kultura, a ne kako su obuceni.

mada mi je ova u pareu bila onako malo...hm, hm...ali nema veze.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Seni, podsjetila si me ne nešto.
    Prije nekoliko godina sjedili smo u Vodicama u kafiću. Za stol do nas došle su sjesti 2 sredovječne žene i isto tako sredovječni muškarac. One su na sebi imale kupaće, preko kojih su svezale komade onih "čipkastih" zavjesa. Majkemi, takav pareo ne postoji. U jednom trenutku nastao je jedan tren tišine, znate ono kad žamor nestane na pol sekunde i čulo se samo jednu od njih: "Ali Žorž, nije sve u seksu!".

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

šta nismo prije par godina na ohoho stranica raspravljali pro i kontra trenirki

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    Stvarno, jesmo! Ali ja mislim da je i godina ohoho prošlo, a ne samo par.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Jučer je bio 3. dan škole, a score je: jedne bačene hlače, jedne poslane na štepanje.

Kako ga neću slati pokrpanog?!

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Jučer je bio 3. dan škole, a score je: jedne bačene hlače, jedne poslane na štepanje.

Kako ga neću slati pokrpanog?!
    Ja svojega za sada šaljem u kratkim tako da za sada nema štete.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Naša škola ne dopušta bermude.

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku

jesmo

vrijeme je za update

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

jurana a da mu daš štitnike za školu?

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja nemam ništa protiv trenerki, nosim ih u slobodno vrijeme i to ne samo za sport. I lijepe su mi, ako su lijepe naravno. Pa moja adidas trenerka skuplja je od odijela iz Zare koje nosim na posao. Ali ona nije za posao, nikako.
    A odijelo nije za šetnju po Jarunu.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Barbi pa ko je vidio ici u skupoj odjci na posao

fakat smo se tad nacakulale o trenirkama.

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ja svoju ni u vrtić ne saljem pokrpanu, samo ako uspijem srediti neku sitnu rupicu da se ni ne vidi da je pokrpano (tajice)
    izgleda da sam iz starije generacije po tome

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Tragom naše teme, moram priznati da ja sa trenirkama nemam problema, jer ih - nemam. Niti jednu. Ali zato traperica tonu

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moj sinak, 12 godina, je ravno dva dana išao u školu u trapericama, a onda me napao da mu dam nešto udobnije jer ga ovo žulja oko struka. Istina, obzirom da je on 'glista' tip građe, uvijek mu kupujem hlače s gumicom za regulaciju, i ona često bude zategnuta do kraja, tako da mu stvarno oko struka može biti nagužvanih slojeva tkanine koji ga žuljaju. Trenirke već uspijevamo naći da su mu dovoljno dugačke a da mu ne spadaju.
    I do sada je najviše volio ići u trenirci u školu, nadala sam se da će ga to proći, ali bit će da ću morati pričekati bar dok mu se ne počnu događati 'neugodne situacije' pa dok skuži da to traperice ipak bolje kamufliraju. Za sada, sve što mogu jest dati mu trenirku koja je u pristojnom stanju.

i, da, kod mene na poslu se toleriraju traperice, ali kad neki od kolega čučnu, a nisu svi baš dvadesetogodišnjaci u dobroj fizičkoj formi, pa kad pokažu raskoš, a bome i razdjeljak, mislim si da bi manje boljelo za oči da su obukli trenirku.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Svaki put kad čučnu, promoviraju akciju: Say no to crack!
    Sve za zdrav život

Onakvu trenerku s vertexinog linka, zadnju - imitaciju kože, baš sam jučer vidjela da nosi jedna mlada žena i to s vrtoglavim potpeticama.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Audrey prvotno napisa Vidi poruku
    Moj sinak, 12 godina, je ravno dva dana išao u školu u trapericama, a onda me napao da mu dam nešto udobnije jer ga ovo žulja oko struka. Istina, obzirom da je on 'glista' tip građe, uvijek mu kupujem hlače s gumicom za regulaciju, i ona često bude zategnuta do kraja, tako da mu stvarno oko struka može biti nagužvanih slojeva tkanine koji ga žuljaju. Trenirke već uspijevamo naći da su mu dovoljno dugačke a da mu ne spadaju.
    I do sada je najviše volio ići u trenirci u školu, nadala sam se da će ga to proći, ali bit će da ću morati pričekati bar dok mu se ne počnu događati 'neugodne situacije' pa dok skuži da to traperice ipak bolje kamufliraju. Za sada, sve što mogu jest dati mu trenirku koja je u pristojnom stanju.

i, da, kod mene na poslu se toleriraju traperice, ali kad neki od kolega čučnu, a nisu svi baš dvadesetogodišnjaci u dobroj fizičkoj formi, pa kad pokažu raskoš, a bome i razdjeljak, mislim si da bi manje boljelo za oči da su obukli trenirku.
    Moj je negdje u toj dobi počeo nositi remen i stvar se riješila. Remen ima neki od tkanine koji ne žulja, sam si regulira širinu da ga ne steže i sve pet. A na remenu je i torbica za mobitel, da ga ne mora vucarati po džepovima.

Glede u svezi trenirki - vidjela sam jučer u cc1 (Tezenis) donje dijelove trenirke sa cargo džepovima, u visini koljena. Bila bi kupila, ali nisam se usudila bez sina, sad je u dobi kad se ne isplati kupovati mu odjeću napamet. Doduše, on to ne bi obukao u školu, ali bi na slobodne aktivnosti.

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Moj je negdje u toj dobi počeo nositi remen i stvar se riješila. Remen ima neki od tkanine koji ne žulja, sam si regulira širinu da ga ne steže i sve pet. A na remenu je i torbica za mobitel, da ga ne mora vucarati po džepovima.

Glede u svezi trenirki - vidjela sam jučer u cc1 (Tezenis) donje dijelove trenirke sa cargo džepovima, u visini koljena. Bila bi kupila, ali nisam se usudila bez sina, sad je u dobi kad se ne isplati kupovati mu odjeću napamet. Doduše, on to ne bi obukao u školu, ali bi na slobodne aktivnosti.
    Remen mu je još gori (nosio ga ukupno jednom i ne želi više), isto nabora tkaninu, a nije rastezljiv. Nema mu/nam pomoći. Da se bar hoće malo popuniti, ali nema šanse, jede kao vuk, ali sve izgori ili ga izgradi u vis.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Audrey prvotno napisa Vidi poruku
    Remen mu je još gori (nosio ga ukupno jednom i ne želi više), isto nabora tkaninu, a nije rastezljiv. Nema mu/nam pomoći. Da se bar hoće malo popuniti, ali nema šanse, jede kao vuk, ali sve izgori ili ga izgradi u vis.
    Za njega bi bilo super rješenje traperice na tregere, kakve smo mi nosili (marka Lee, sa cargo džepovima - odlično je stajalo i mršavima i debelima).

Da mi je to naći za mog mlađeg.... Za starijeg se ne nadam, taj je visok kao košarkaš, guzica neizražena, struk uzak - vel. hlača 29. Dok su bili mali, oba su obožavala tregerice, ja sam ih nosila kao studentica i kasnije, ali sad - ne znam uopće gdje bih to tražila.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bila bi kupila, ali nisam se usudila bez sina, sad je u dobi kad se ne isplati kupovati mu odjeću napamet.
    Ovo me podsjetilo na nedavni shopping: ja u Italiji u Benettonu, ona u Hrvatskoj - posaljem joj sliku na WhatsApp, i onda mi ona posalje dozvolu da kupim.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

donje dijelove trenirke sa cargo džepovima, u visini koljena. Bila bi kupila, ali nisam se usudila bez sina, sad je u dobi kad se ne isplati kupovati mu odjeću napamet. Doduše, on to ne bi obukao u školu, ali bi na slobodne aktivnosti.
    moj je baš takve izabrao - i čak niti meni nisu loše.
    Moj mršavac je do prošle godine hodao isključivo u trapericama koje nije morao niti otkopčati kada bi ih oblačio - ssve je reguulirao isključivo remenom.

To što je počeo kupovati i nositi trenirke je utjecaj okoline

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U nasoj skoli imamo kod oblacenja.
    Cure idu u hlacama (platnene, jeans) i tajicama ali preko tajica ide neka duza majica, tunika. Trenerke idu na dan kad imaju tjelesni (a na tjelesnom se presvlace u kratke hlace i majicu).
    Moja cesto na tajice obuce neku haljinu ili suknju ako joj pase; uglavnom idu skockani, ali pristojni.

Bermude smiju biti do koljena (ne krace), ramena trebaju biti pokrivena.

Neke curke obuku tajice pa preko njih shorts, ali obicno im slijedi nakon toga pismeno upozorenje.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku

Neke curke obuku tajice pa preko njih shorts, ali obicno im slijedi nakon toga pismeno upozorenje.
    to mi je sasvim ok da slijedi prigovor

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    to mi je sasvim ok da slijedi prigovor
    Naravno.

Mislim, bude svacega (100% nasminkane, svakakve frizure, one poderane hlace iz kojih svasta izlazi , dekoltei u razvoju), nekako ne vjerujem da svi roditelji procitaju kod oblacenja, ili da ga je za njiega briga, no ovi ekstremi se nakon prigovora ipak donekle umoderiraju.
    Posljednje uređivanje od Elly : 11.09.2015. at 13:26

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

nama je učiteljica baš neki dan na roditeljskom (2razred) povela pitanje oblačenja djece, kao neki roditelji su ju pitali da li klinci smiju u školu dolaziti u trenirkama, na što je ona rekla: naravno, čak dapače, obzirom na to da su često vani, pa postoji velika šansa uništavanja lijepih komada odjeće.

i na početku prvog razreda je isto napomenula da ih ne oblačimo previše u nove stvari.

moja Klara ide u 90% slučajeva u tajicama, tu i tamo u trapericama jer joj u njima nije najkomotnije, a pošaljem ju i u donjem dijelu trenirke, dapače.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

marta

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

vidim da peterlin kaze da joj djeca nose mobitele u hlacama.
    mene je toga uvijek strah, jer mnogi kazu da oni ipak zrace, drugi kazu ne...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    vidim da peterlin kaze da joj djeca nose mobitele u hlacama.
    mene je toga uvijek strah, jer mnogi kazu da oni ipak zrace, drugi kazu ne...
    To je istina, ali opet - gledam cijelu generaciju, svi to rade. Nije taj mobitel stalno u džepu, u džepu je dok hodaš vani. U školi je u torbi, veći dio sati, doma je na stolu.

Ima moj stariji torbu, mlađi sad torbicu na remenu - nemam pojma. Odustala sam. Okruženi smo raznim poljima - tko zna kako će se to još pokazati za 2-3 generacije.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Danas sam i ja svoje poslala u trenirkama. Jučer, nakon 4 dana škole u trapericama, su se pobunili i odbili ih obući 5. dan za redom.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Angie, ti imaš precizan dogovor na pitanje iz naslova: četiri dana :D
    (znam da nisu išli u pokrpanome, ali u tom smislu je promjena).

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

vertex,
    da, imaju nove trenirke pa nisu pokrpane, ali to će vjerojatno trajati još sljedeća 4 dana pa će ispasti 8 na kraju!

Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

A koje trenitke najduže izdrže? Primjetila sam da mi najkraće traju oni donji dijelovi iz OVS pa ih više ne kupujem. A Benetonovi najduže zadržavaju oblik. Oni su mi najdraži. Skuplje trenutno ne kupujemo jer su još "mali" pa mislim da nema smisla, ali ako mi netko potvrdi da su dugotrajniji možda se i predomislim.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Vjeruj mi, na koljenima se poderu sve od najjeftinijih do najskupljih jednako. One iz Lidla su jednakodobre kao nikeove i hilfigerove.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Moja ide u drugi razred i nema šanse da obuče trenirku za školu, već joj suze idu na spomen trenirke. To koristimo kao prijetnju u slučaju da ne napravi kaj treba . Cura je opsjednuta modom i jako joj je važno kak izgleda, i da joj sve paše od majice do čarapa. Nosi traperice, uske pamučne hlače ili tajice + majica ili košulja. I sve naravno mora biti čisto i uredno, gadljiva je i ne voli se zaprljati. Mene stalno kritizira da bih trebala više paziti na oblačenje.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Sirius Black, je li joj nedavno bio rođendan?

Potpisujem Angie za trajnost skupljih i jeftinijih hlača - sve isto.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Sirius Black, je li joj nedavno bio rođendan?

Potpisujem Angie za trajnost skupljih i jeftinijih hlača - sve isto.
    Nije, Vaga je u horoskopu . Estetika prije svega

vlac avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Koliko god nam se sviđalo kad nam djeca izgledaju "skockano / dotjerano " treba s djecom odlučiti što će nositi - u čemu im je udobno. Moje ijete bira dane kad je tjelesni odjeću koju lako skine i ponovo obuće. Te dane ne želi štramice nikako! Najbitnije je da su stvari čiste i uredne.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moje kćeri još od vrtića same biraju što će obući i kakvu će frizuru imati. njihova stvar, a što će drugi reći, zabole me.
    starija, 6. razred, 90% dana ide u školu u tajicama, ostatak u trapericama
    mlađa, 3. razred, skoro isključivo u tajicama
    ima i rupica i zakrpa i tragova flomica koji ne idu s majica koliko god ih ja prala
    ova 6. razred je ljetos obrijala 3/4 glave na 3 milimetra i tako ide i u školu, meni to baš cool, da je svoja u onom moru dugokosih mainstream curica lol

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Moj mlađi je nabavio drop crotch hlače (nisu jako obješene, nego minimalno) i kaže da je to najudobniji komad odjeće koji ima. Povremeno ide u tome u školu. A ja se navikavam.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •