-
-
nezz valjda još imam traume od onog podruma, msm se ak je sve zaprto nema cirkulacije i hop plijesan
pa ne prehlađuje se od hladnog zraka, uostalom grijem kad je zima... ne puštam da temp ispod 18 sigurno tu bih cvokotala, samo se pitam jel pretjerujem ak sad krenem grijat da bude ugodnih 22, jel još tko to radi?
-
Pa ne prehladiš se od hladnog zraka, nego ti pada imunitet pri nižim temperaturama, a nije da prštite imunitetom.
Moja prijateljica isto kao ti. Stalno joj je sve otvoreno, ja u flis-jakni idem kod nje, jer se smrznem. Baš je često i prehlađena i herpes joj iskače cijelu jesen/zimu.
Meni je sve ispod 21 hladno. Da mi je 20, ja bih grijala. Ali ni meni nije još 20 u stanu. Izluftam sve odjednom i zatvorim. Zagrije se što od nas, što od nekog pečenja, kuhanja. Griju i aparati - vešmašina, suđerica, frižider, pa i sitni tipa pojačalo (stoji mi u ormariću, pa vidim kako se zagrije ormarić kad je upaljeno). A kod mene ima i nekih rupica oko prozora što puštaju, tako da nikad nije baš zabrtvljeno.
Uglavnom, žuta, izluftaj 2-3 put dnevno, ako si doma cijeli dan, ostalo zatvori, ne bi ti još trebalo biti 20 u stanu, ako nisi u nekom suterenu.
-
evo u tom stanu plijesan se nahvatala čim bi malo nadošlo vrijeme jeseni i zatvaranja vrata i prozora, ako nisam odmah proluftala to bi se ubrzo stvarale crne naslage svuda okolo prostirale se kroz par dana,
zbog tog radije prozračno nego pljesnivo, i iako je ovaj stan drugačiji ne mogu se opustiti, mislim da smo se razboljeli od plijesni, uostalom klinci još kak tak nije da su bolesni ko ja, a meni je imunitet nigdje od nespavanja 10 g i teškog stresa zbog bivšeg
Posljednje uređivanje od zutaminuta : 30.09.2025. at 13:15
-
Kažu službeno preko toplane bude ovaj tjedan
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma