Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 105 od 105

Tema: Kada počnete s grijanjem?

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Onda ti nije dovoljno hladno ako stalno drzis otvoren prozor
    Ja imam napu, nikad je ne palim.
    Nakon kuhanja ako treba prozracim i zatvorim.

Djeca su ti dosta osjetljivog zdravlja da mozda probas promijenit tu naviku preko zime jer to nema veze s kuhanjem def nego je nesto drugo u tvojoj podsvijesti, mozda neki nauceni obrasci.
    Super je sto ih mozes mijenjat, samo trebas odlucit
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 29.09.2025. at 20:06

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

nezz valjda još imam traume od onog podruma, msm se ak je sve zaprto nema cirkulacije i hop plijesan
    pa ne prehlađuje se od hladnog zraka, uostalom grijem kad je zima... ne puštam da temp ispod 18 sigurno tu bih cvokotala, samo se pitam jel pretjerujem ak sad krenem grijat da bude ugodnih 22, jel još tko to radi?

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Pa ne prehladiš se od hladnog zraka, nego ti pada imunitet pri nižim temperaturama, a nije da prštite imunitetom.
    Moja prijateljica isto kao ti. Stalno joj je sve otvoreno, ja u flis-jakni idem kod nje, jer se smrznem. Baš je često i prehlađena i herpes joj iskače cijelu jesen/zimu.

Meni je sve ispod 21 hladno. Da mi je 20, ja bih grijala. Ali ni meni nije još 20 u stanu. Izluftam sve odjednom i zatvorim. Zagrije se što od nas, što od nekog pečenja, kuhanja. Griju i aparati - vešmašina, suđerica, frižider, pa i sitni tipa pojačalo (stoji mi u ormariću, pa vidim kako se zagrije ormarić kad je upaljeno). A kod mene ima i nekih rupica oko prozora što puštaju, tako da nikad nije baš zabrtvljeno.

Uglavnom, žuta, izluftaj 2-3 put dnevno, ako si doma cijeli dan, ostalo zatvori, ne bi ti još trebalo biti 20 u stanu, ako nisi u nekom suterenu.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

evo u tom stanu plijesan se nahvatala čim bi malo nadošlo vrijeme jeseni i zatvaranja vrata i prozora, ako nisam odmah proluftala to bi se ubrzo stvarale crne naslage svuda okolo prostirale se kroz par dana,
    zbog tog radije prozračno nego pljesnivo, i iako je ovaj stan drugačiji ne mogu se opustiti, mislim da smo se razboljeli od plijesni, uostalom klinci još kak tak nije da su bolesni ko ja, a meni je imunitet nigdje od nespavanja 10 g i teškog stresa zbog bivšeg
    Posljednje uređivanje od zutaminuta : 30.09.2025. at 13:15

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Kažu službeno preko toplane bude ovaj tjedan

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove